Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 752
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, декатлон дали ще имат черен петък?

# 151
Едва ли.

# 152
  • Пловдив
За аптека Гален знаете ли дали ще има? Миналата година имаше в края на ноември.

# 153
  • Варна
Не само в Лили, в никой български онлайн магазин не плащайте с карта.
Редовно плащам с карта в Озон и никога не съм имала проблеми.

# 154
Здравейте, миналата година напазарувах доста добре от Грация, Емаг, Технополис, Лили и няколко аптеки.
Всички коледни подаръци и много неща за мен. Сега отново съм в очакване на добри оферти.

# 155
  • София
"Black Alert" a.k.a Early Black Friday на обувки.бг

Гугъл ме насочи на там търсейки Skechers, сравних с други сайтове + това, което знам от физическите магазини. Добри намаления хванах и реални. 2 чифта обувки и раница за под 170 лева.

# 156
И аз от там напазарувах скечърс, има интересни модели
Търся бавнооборотна сокоизтисквачка
Съвети? Оферти?

# 157
И аз смятам да гледам за подаръци от сайтовете. Миналата година не можах.

# 158
  • София
Чакам с нетърпение да разбера какви оферти ще има тази година. Ще гледам за дрехи, обувки и най-вече тротинетка за сина ми, който е на 14 г.

# 159
sea.sea
И аз поръчах Лего и ми го намали така. Вчера ми беше в кошницата с-25%, днес приложих кода и -30 % и си останаха и двете. И аз точно се чудех дали грешката е вярна и дали ще ми ги изпратят 🤣🤣
Но общо намалението излиза към 40%, а те пускат по толкова по принцип . Стискам палци !
До кога е това допълнително намаление на Лего? Опитвам се да поръчвам ,но ми дава само -30%

# 160
Понеже коментирахме ЗР, към 20:00 днес явно ще пуснат намаление за Хелоуин.

# 161
Мерси за инфото! Знаеш ли докога ще е и дали ще важи за физическите магазини?

# 162
Мерси за инфото! Знаеш ли докога ще е и дали ще важи за физическите магазини?

Честно казано нямам идея, просто видях това като реклама във фб.

Скрит текст:

# 163
Тъкмо онзи ден минах през ЗР (ама цивилизовано де 😁), сега ме е яд, че не почаках 😁

# 164
  • София
sea.sea
И аз поръчах Лего и ми го намали така. Вчера ми беше в кошницата с-25%, днес приложих кода и -30 % и си останаха и двете. И аз точно се чудех дали грешката е вярна и дали ще ми ги изпратят 🤣🤣
Но общо намалението излиза към 40%, а те пускат по толкова по принцип . Стискам палци !
До кога е това допълнително намаление на Лего? Опитвам се да поръчвам ,но ми дава само -30%
Важи само за 2 категории  лего- friends и нинджаго май, да не  опитвате с друг модел?

Общи условия

Активация на акаунт