Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 761
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 165
  • София
sea.sea
И аз поръчах Лего и ми го намали така. Вчера ми беше в кошницата с-25%, днес приложих кода и -30 % и си останаха и двете. И аз точно се чудех дали грешката е вярна и дали ще ми ги изпратят 🤣🤣
Но общо намалението излиза към 40%, а те пускат по толкова по принцип . Стискам палци !
До кога е това допълнително намаление на Лего? Опитвам се да поръчвам ,но ми дава само -30%

За съжаление го няма вече. Изглежда само който беше вкарал неща в кошницата предишната вечер му се хващаше и после активираха кода -30 и се хванаха и двете. Може и да е било бъг, не знам. Но ми пратиха нещата с двете намаления са и са в Еконт от вчера.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 19:46 от ketito

# 166
sea.sea
И аз поръчах Лего и ми го намали така. Вчера ми беше в кошницата с-25%, днес приложих кода и -30 % и си останаха и двете. И аз точно се чудех дали грешката е вярна и дали ще ми ги изпратят 🤣🤣
Но общо намалението излиза към 40%, а те пускат по толкова по принцип . Стискам палци !
До кога е това допълнително намаление на Лего? Опитвам се да поръчвам ,но ми дава само -30%
Важи само за 2 категории  лего- friends и нинджаго май, да не  опитвате с друг модел?
Lego friends добавих и не се отрази друга отстъпка .

# 167
  • Пловдив
Благодаря за темата, очаквах я с нетърпение Simple Smile
В Комсед и за Черен петък ще има 30% предполагам? Те винаги правят по това време. Чудя се дали сега да поръчам, или да изчакам края на ноември.

Относно офертите, които очаквам - надявам се Лили пак да направят 50% на всичко. Даже вече съм си подготвила неща в кошницата.

# 168
Знаете ли кои техно-вериги/магазини имат намаления за "черен петък"?

# 169
  • Пловдив
Сайта на Златна рибка приключи, както винаги когато имат намаления Simple Smile

# 170
  • Сливен

За мен нищо интересно.

# 171
  • Пловдив
Миналата година за Хелоуин им беше най-голямото намаление на почти всички марки. След това за ЧП нямаха такова.
Тази година е много зле.

# 172
Жалко, почти нищо интересно. Аз лично изпуснах, вечерта бях навън и не съм цъкала. Може би само Чи.. ще следя за черния петък.

# 173
В сефора,дали правят черен петък?🤔 Набелязала съм някой неща.

# 174
Аз снощи 21 и нещо влизах, сайта бозеше яко. Днес ще ходя до магазина, по - удобно ми е.

# 175
Някой помни ли мин. год , дали е имало черен петък в makeup.bg?

# 176
А фурла правят ли намаление?

# 177
  • Сливен
Makeup ако не греша пуснаха безплатна доставка при малка сума.

# 178
А фурла правят ли намаление?
Имат черен петък - 50%
Август също имаха доста намаления.

# 179
Нищо не ми трябва тази година, но ако има добро намаление, ще си попълня запасите от козметика (Лили, към вас гледам!).

Общи условия

Активация на акаунт