Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 519
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 670
Миналата година около или след Коледа имаше One blade в Лили и ДМ. В ДМ беше 50 лв с чантичка/кутия,  а в Лили по същото време май беше 70.

# 2 671
И така приключих успешно Черния петък 22 г., Ансуер, Масимо Дути, МОЛ 724,Емаг,
Дика, Нотино,Пирин Хил. Всичко в срок, в отлично състояние. По тертип на пратката Дика ми е фаворит.
Много доволна съм и от куриерските фирми, и най-вече от цените. Това, което си чаках от месеци вземах на добри цени. Че улучих и размерите и цветовете, нищо за връщане. Доволна.Мирясвам, за сега
Януари 23 г., живот и здраве пак.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 16:43 от Tony Maria 22

# 2 672
Плащане с карта, тръгват от Германия с DHL, тук идват със Спиди. За връщане идея си нямам, не ми се е налагало. Само една година много ме издразниха, защото във всички държави намаленията бяха -50 и -60%, само в “богата” България - -30%.
Това е ако идва от оригиналния сайт
Имам сега едно връщане да правя аз

# 2 673
Момичета, тези от вас които поръчваха от аптеки по ЧП, има ли някоя да е с БД, или да си ръчам пак от Гален като мин.година...там е 4 лв, не е много, и безплатна над 49...

# 2 674
  • Варна
Момичета, тези от вас които поръчваха от аптеки по ЧП, има ли някоя да е с БД, или да си ръчам пак от Гален като мин.година...там е 4 лв, не е много, и безплатна над 49...
Виж аптека 366.бг дали ти върши работа, защото има код за 5% отстъпка за ненамалени

# 2 675
Софармаси имаха безплатна  ама май гален е най- добре

# 2 676
  • София
Безплатна е доставката до аптека Софармаси. Плаща се при поръчка, не може на място.

# 2 677

Виж аптека 366.бг дали ти върши работа, защото има код за 5% отстъпка за ненамалени

Бихте ли написали кода за намаление? Благодаря предварително!

# 2 678
  • Пловдив
Поръчах от Субра с БД, не помня дали имаше мин. сума на поръчката, за да бъде безплатна доставката - моята поръчка беше за над 60 лв. Поръчах и от Гален, но и там поръчката ми беше около 60 лв.

# 2 679
БД на Субра е над 50 лева.

Аз почти приключих с черния петък, само чакам Марви да ми подменят един объркан продукт.
От Гален съм супер доволна - светкавично бързи и всичко беше допълнително опаковано с фолио. Похвали и за Ина - веднага реагираха при проблем и изпратиха нов продукт.

# 2 680
От къде мога д акупя мъжки ключодържател?
От магазините за сувенири, книжарници, магазини за кожени изделия, рекламни студия
Аз също търся мъжки ключодържател, при който обаче ключовете да са прибрани. Открих само в един сайт, но т.нар. "портмоне-ключодържател" не беше достатъчно широко. Някакви идеи?

# 2 681
Има ли някъде намаление на бутилки или филтри на аквафорс

# 2 682
  • София
От ФД започнаха да пристигат - дойде в понеделник моята. Днес ми пристигнаха и комплет на Есте Лудер и още един адвент календар от Дъглас, заедно с 10 лева код за намаление, заради чакането (12 дни). Видях, че пак имат някакви намаления над 50 лв. за подаръчни комплекти.
Комплектът на Есте Лаудер е това - https://www.notino.bg/estee-lauder/blockbuster-2022-podarchen-komplekt/, но е Дъглас май вече го няма (беше 211 лв там, а нотино 240).
Пак пратиха от тези отстъпки 13% за AboutYou... някой ако желае, пишете, имам вече 4 броя, а май няма да ги ползвам.
Отделно и тази тениска - https://way-ve.com/products/hathor си взех. Бях поръчвала за Коледа, но ми харесаха Grinning Не знам при вас как е, аз лично започвам да се притеснявам за декемврийския бюджет...

# 2 683
На сайта на Аквафор.

# 2 684
Марви също имат намаление - 23 лева е филтриращата бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт