Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 793
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 655
Бенетон правят намаление след Коледа (MDL сайта), в официалният сайт също са след Коледа, на около -30%. Пускат -50% януари основно. При ФД, Модиво и Answear излизат понякога някои изгодни попадения.

# 2 656
Аз от библо преди 3-4 години си поръчах една чанта фурла и дойде без кутия, без нищо, нямаше преглед, а тогава се говореше, че връщането е трудно. Честно казано не знам дали е оригинална…

Но, според мен е по-добрият вариант от двата.

От другия сайт ММ има пижама и е кофти материя. Друг опит нямам.

# 2 657
Mнения за factcool.com , че харесах нещо на младежа за коледа там
има го само още на
bibloo.bg..
Разликата в цената е минимална и се питам кой е по-надежден
Няма преглед  и тест, което за някои стоки маже да е проблем.

# 2 658
  • Somewhere far away
Но има право на връщане. мен преглед и тест никога не ми вършат работа така или иначе.

# 2 659
Бенетон правят намаление след Коледа (MDL сайта), в официалният сайт също са след Коледа, на около -30%. Пускат -50% януари основно. При ФД, Модиво и Answear излизат понякога някои изгодни попадения.
Благодаря
Дано това, което съм набелязала си е налично тогава Simple Smile

# 2 660
Провери в оригиналния сайт, обичайно няма резки липси Simple Smile

# 2 661
  • Пловдив
Как пазарувате от сайта на Бенетон? Виждам БД над 80лв и безплатно връщане. Има ли други особености при поръчката и плащането?

# 2 662
Плащане с карта, тръгват от Германия с DHL, тук идват със Спиди. За връщане идея си нямам, не ми се е налагало. Само една година много ме издразниха, защото във всички държави намаленията бяха -50 и -60%, само в “богата” България - -30%.

# 2 663
  • Пловдив
Някой с мнение за happykoala.bg ?

# 2 664
Аз пък съм доволна. поръчвам за пръв път от factcool - зимно дебело яке, онзи ден пристигна, супер доволна съм.
И аз взех дебело яке. Много добре изглежда. Беше за подарък и не бях нацелила размера. Поръчах правилния, а за старото ми върнаха парите след около 7-8 дни.

# 2 665
От къде мога д акупя мъжки ключодържател?

# 2 666
Тоди ФД дали вече се отпуши с доставката на поръчките от черния петък‽! Моята си е с постоянен статус "платена".

# 2 667
От къде мога д акупя мъжки ключодържател?
От магазините за сувенири, книжарници, магазини за кожени изделия, рекламни студия

# 2 668
  • Сф
Тоди ФД дали вече се отпуши с доставката на поръчките от черния петък‽! Моята си е с постоянен статус "платена".
За моята ми казаха между 12-14 ти. Звънни им ако искаш за по детайлна проверка.

# 2 669
Вчера го снимах, че една приятелка търсеше. Не знам как вървят иначе. Извинявам се за снимката, ама нещо в скрит текст не ми се получава.

и двете машинки съм взимала на мъжа ми и много си ги харесва , тази за тяло на същата цена сигурно преди 3 години му взех не е мръднала. One blade от Технополис беше с допълнителни ножчета , сега гледам пак е намалена 73лв

Общи условия

Активация на акаунт