Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 792
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Ланкър, планините Овнерог
Пералня, поръчана в магазин Зора на 19.11, все още не е пристигнала в магазина...
И аз имам поръчан робот на същата дата и нищо!
Има надежда. Имаме мейл от Еконт утре да чакаме доставка.

# 2 626
И аз имам поръчка на плеистешан 5 на 19 дори и имеил за потвърждение несъм получил званях няколко пъти и сами казват до 15 работни дно ще престигне за магазин зора става въпрос

# 2 627
  • София
Получих си нещата от Манго, но повечето са ми големи:( Някой спомена за група , точно за Манго покупки- дали може на лично? Благодаря

https://www.bg-mamma.com/?topic=1054898.3645

# 2 628
Един въпрос - поръчалите от Манго с наложен платеж, плащали се с карта при куриера или е само кеш ?!
Понеже получих емейл от тях - да се подготвела точна сума при пристигане на куриера 🧐

# 2 629
  • София
Един въпрос - поръчалите от Манго с наложен платеж, плащали се с карта при куриера или е само кеш ?!
Понеже получих емейл от тях - да се подготвела точна сума при пристигане на куриера 🧐

С Еконт идват, ако куриера има пос терминал, може да платите с карта.

# 2 630
За Манго няма такса пренасочване при Еконт, така, че може да се пренасочи за офис и там да се плати с карта.

# 2 631
  • София
Ще взема магнитен конструктор от Пепко, не знам дали ще играе много с него така или иначе. Отделно вкъщи ще му донесе голямо Лего класик, от бабите разни други играчки и му е достатъчно 😁.
Емаг празнуват 10г и имат безплатна доставка и прилични намаления на някои неща. Поръчах си течен Персил сензитив 60 пранета за 18лв.

# 2 632
Майки видях в озон можете да видите,на 50 % беше.Магнитен взех от олх,стабилно се задържат и моят пет годишен го харесва и играе доста с него.

# 2 633
Здравейте! Дали ще намеря все още намален тример за брада и тяло? Някъде на сте виждали наскоро?

# 2 634
Здравейте! Дали ще намеря все още намален тример за брада и тяло? Някъде на сте виждали наскоро?
  Това, ако върши работа

# 2 635
Този тример на Филипс,  мисля , че в момента в КАУФЛАНД е на промо около 80 лв., или 85...
А освен него имаше и други варианти, но не погледнах задълбочено.
Моята мисия беше машинка за подстригване за свекър ми- изпълнена 🙂

# 2 636
  • София
Вчера го снимах, че една приятелка търсеше. Не знам как вървят иначе. Извинявам се за снимката, ама нещо в скрит текст не ми се получава.

# 2 637
Хубави са и тримера, и oneblade на Филипс.
Цената е далеч от промо.
От Лили взех миналата година Oneblade за лице и тяло - 49.99 намален от 99.99. (В К. - 89.99 сега)
Тримера беше 29.99. (В К. - 49.99 сега).
Доста са се увеличили цените.

# 2 638
  • София
Някой връщал ли е неща към gate-shop? Не им работи онлайн формата за връщане, пък аз вече изпратих продуктите обратно с Еконт. Платени са с наложен платеж.

# 2 639
  • Пловдив
Тази от 49,99 я имаме, взех я на сина ми. Много е доволен. Цената си беше толкова и преди 6мес.

Общи условия

Активация на акаунт