Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 814
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Горна Оряховица
Пуснах сравнително  голяма поръчка от Манго аутлет за подаръци в България. Още нищо не са получили, от 20.11. Статусът е delivered. Не намирам имейл, на който да им пиша. Някой има ли го?
Аз си получих тазгодишната поръчка. Поръчвала съм около 5-6 пъти от там и това лято пуснах поръчка, след 20 дни се сетих, че все още я няма. Писах мейли... ни вопъл, ни стон. Така и не я получих, нито отговор получих защо Simple Smile

Ужас, а какво стана с парите ти? Върнаха ли ти ги?

Titka, ботът каза че била изпратена и скоро съм щяла да получа имейл. Не стока, имейл. 🙄
Аз плащам при доставката винаги.

# 2 596
Магнитен конструктор съм виждала в Печки. Не е много голям мисля, обаче пък винаги може да вземете втори. Като цена беше около 15-20лв някъде.

Печки? Не намирам такъв сайт, да не е някаква грешка с автокоректора? Джъмбо ми е далече, а и искам нещо по-компактно да взема. Никога не съм разбирала разликата в подаръците в градината - едното с огромен, другото с малък.

И това ли има вече там? Да ги учат на нещо полезно, не да си разменят подаръци. Не всеки има възможност за хиляда подаръка

# 2 597
  • Където морето целува небето...
Предполагам потребителката е имала в предвид Пепко. Там имаше  малки и компактни кутии с такива магнитни конструктури. Мисля, че има и в Озон, като сега имат намаления на играчки пак.

Оф съм, но по повод подаръците в градината - преди години, когато синът ми беше 1 или 2 група, на едно от децата Дядо Коледа донесе акумулаторен джип... сещате се, онези огромните, на които сдетето се вози, с голяма червена панделка. Та хора всякакви, някои така избиват комплекси Simple Smile

# 2 598
Скрит текст:
Магнитен конструктор съм виждала в Печки. Не е много голям мисля, обаче пък винаги може да вземете втори. Като цена беше около 15-20лв някъде.

Печки? Не намирам такъв сайт, да не е някаква грешка с автокоректора? Джъмбо ми е далече, а и искам нещо по-компактно да взема. Никога не съм разбирала разликата в подаръците в градината - едното с огромен, другото с малък.
[/spoiler]

В Лидл преди дни мярках такъв, но по-малки кутии от тези в Джъмбо, беше от порядъка на 25-30лв, в случай, че не бъркам. Ако е опция Лидл, де.

# 2 599
От Манго за пръв път получих мейл за липсващи артикули от една поръчка, върнаха парите веднага след мейла. Едната поръчка дойде днес пълна.

# 2 600
  • София
Моята Манго поръчка от 21ви днес вече е с нов статус , че е подготвена 😂 може пък след нова година да дойде.
Уайкики са учудващо бавни 5-6 дни седи със статус - Пакетирана и до там 🤷♀
Моята от Уайкики след 10 дни статус Опакована, най-после дойде днес.

# 2 601
  • Варна
Здравейте!

Моята поръчака от Манго аутлет от 20.11  стои със статус -"Очаква предаване към Еконт",чакам си я още.

Малкия си поръча за Коледа безжични слушалки, аз съм му избрала тези ,защото имат размер за по-малки ушиhttps://www.ozone.bg/product/bezzhichni-slushalki-philips-tat1207bl-00/.
Мислите ли че ще са стабилни в ухото на 8 годишно?
Нещо да препоръчате ,че не знам какво да гледам..мисля ,че ще ги загуби още в първия ден...

# 2 602
От манго аутлет втората ми поръчка от 22.11 вечерта изпревари първата от 21.11 и пристигна днес. Първата от своя страна е разделена на две, но я няма още. Има надежда!

# 2 603
  • Сф
С кой куриер идва Уайкики? Чакам и аз. Един артикул от днес е " опакован". Викате , да си почакам около 10 дена още ? 😬
Свързах се с ФД. От 25 ти , да чакам между 12и 14 ти. С европът..ужас ...поне май всичките ми артикули ще пристигнат.

# 2 604
Със Спиди идва при мен waikiki

# 2 605
  • Варна - Черна гора
Работим с разни сервизи. За рекламация пред производителя важи документа за продажба. Дано дадат документ за доставката, та, ако се наложи, да мога да се разправям.
Тоооо, дано да дойдат въобще.

Не знам как и защо така работите, но по закон рекламация на стока може да се предяви в срок от две години, считано както казах, от получаването на стоката от купувача.
Чл.45 от закона https://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2137210804

ето точният текст на нормата:
Рекламацията на стоката може да се предяви до две години, считано от доставянето на стоката.

Нямам за цел да споря, исках да улесня някого..на когото му е от полза, нека го има предвид.
teta75, а как стои въпроса с гаранцията на едра техника, която е платена във физически обект, но е доставена по-късно, поради липса на наличност в магазина (освен мострата).
Приемно-предаванелния протокол е с дата по-късна от тази на касовия бон.

# 2 606
  • Стара Загора
Пералня, поръчана в магазин Зора на 19.11, все още не е пристигнала в магазина...

# 2 607
  • София
И последната ми поръчка от Уайкики пристигна, беше в последния ден. Сапуните с аромат на боровинка ухаят прекрасно, за първи път купувам нещо такова от тях. При мен идват със Спиди.
Благодаря за мненията за магнитния конструктор. Ще погледна в Пепко и Лидл. И аз съм против това купуване на подаръци и за там, като отделно плащаме и по 5лв на човек, който да се облече като дядо Коледа. Точно това искам да избегна с големите и малките пакети, никога не съм го разбирала, сякаш наистина някои родители избиват комплекси. Даже предложих да им купим еднакви неща на всички деца, обаче всички бяха против и все едно не знам какво съм казала 🙄

# 2 608
Е, разбира се, че ще са против. А и какво лошо има Дядо Коледа да донесе подаръци? Едно дете в градинска възраст много лесно може да бъде /пре/насочено, ако иска нещо, което не е по възможностите на родителите. Аз пък съм щастлива, че и в нашата група ще има празник с подаръци. Не коментирам свръхобемните  такива, разбира се, но нещо в рамките на нормалното намирам за чудесна идея.

# 2 609
Цените на намаления в нотино обсъждахте по-назад. Продуктите им масово ми пристигат без стикер на български. И основното описание върху тях е на различен език, от тези които получавам от други места. Мисля, че са предназначени за друг пазар, може би полски. Оттам и разликата в намаленията и цените.

Общи условия

Активация на акаунт