Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 721
  • 2 843
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Златна рибка правят Черен петък и пускат много добри намаления.

# 91
В орифлейм вече има някакъв измислен “черен петък”.
Надявам се Лили да пуснат отново намаления,защото аз получих всичко и съм доволна.
Офф топик-Въпреки че не ми трябват никакви черни петъци,като знам каква зима ни чака ..😃

# 92
Нито Арлен нито Златна рибка имаха както при Лили всичко на 50%. Е те си изчистиха си склада, а аз пратих доставка за тегло 12 лв.

# 93
  • София
За в Комсед на Лего ми дава 25%, а не 30%?

П.п. Разбрах ! Намалението е активно от 22 ч на 27- ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
На черен петък в емаг трият ли кошницата и любими?  Ако сега си добавя неща, по-лесно да ги намеря.

# 95
На черен петък в емаг трият ли кошницата и любими?  Ако сега си добавя неща, по-лесно да ги намеря.
Не трият нещата от кошницата. Поне миналата година беше така.

# 96
Аз не мисля, че някой очаква 50% офф в ЗР и Арлен. Несравнимо е с Лили, друг клас продукти са.

# 97
Момичета,знам,че не е по темата,но какъв блендер използвате.Аз бях взимала от Кауфланд,но 1година работи и ми се развали,мирише,въобще пълен боклук е.Искам да си взема някой хубав,мощност до 1000,не ми трябва повече.И също парочистачка,искам да си взема сега за чернив петък,но не ги разбирам изобщо 🤔 Като цена,да не е много скъп,нещо средна цена?Блсгодаря предварително. 😊

# 98
Момичета, доста неща от ЗР и арлен ги има в нотино. Следете там, понеже пускат хубави промоции. Онзи ден си купих шампоан на Макадамия 1000мл за 36,80 лв. В ЗР цената за 300 мл. е горе-долу толкова.

# 99
Здравейте, ще използвам черния петък за закупуване на столче за кола. Моля да ми кажете освен Хиполед (25%), Комсед (30%), другите магазините правят ли намаления тогава?
Магазин Вис виталис? Рошко? Малечко?
Повечето големи магазини през годината по различни поводи имат отстъпки и оферти, така или иначе масово стоките са почти едни и същи, само цените и евентуално цветовата наличност. Когато избирам детски артикул си го пускам за проверка през търсачка и сравнявам цените в различните магазини( ако нямат достатъчно инфо за цените в сайта за сравняване на цени) В Озон вече също има столчета за кола Simple SmileИ лятото си имаше намаления на някои марки с хубави проценти. Може и на ЧП да изскочи нещо.

# 100
  • Варна
Момичета,знам,че не е по темата,но какъв блендер използвате.Аз бях взимала от Кауфланд,но 1година работи и ми се развали,мирише,въобще пълен боклук е.Искам да си взема някой хубав,мощност до 1000,не ми трябва повече.И също парочистачка,искам да си взема сега за чернив петък,но не ги разбирам изобщо 🤔 Като цена,да не е много скъп,нещо средна цена?Блсгодаря предварително. 😊
Нашият е от Кауфланд, но на Бош. 60 лв струваше. Много сме доволни.

Аз съм също разочарована от водите на Ина. От спрейчето за себорея при мъжът ми не само че нямаше никакъв ефект, ами и стана по-зле скалпът му, засили се сърбежът.

# 101
  • София
На мен поръчката от този сайт ми пристигна. Всичко и точно.
Поръчах фондютени и моливи и червила, каквито поръчах и от Лили миналата година. Доволна съм Blush

https://emaglam.bg/

# 102
  • Plovdiv, Bulgaria
Влизам в темата, но тази година няма да препускам. Миналата от черния петък в Зора - Телевизор 65 инча-Филипс One /2021г./ и пералня АЕГ със сушилня 9-та серия. Чудесен избор се оказа и препоръчвам силно моделите.
 От Лили всичко ми дойде, но много чаках.  
Сега искам кашмирен пуловер и шал за мен и съпруга ми и се надявам на помощ.

# 103
  • София
Влизам в темата, но тази година няма да препускам. Миналата от черния петък в Зора - Телевизор 65 инча-Филипс One /2021г./ и пералня АЕГ със сушилня 9-та серия. Чудесен избор се оказа и препоръчвам силно моделите.
 От Лили всичко ми дойде, но много чаках.  
Сега искам кашмирен пуловер и шал за мен и съпруга ми и се надявам на помощ.

Моля ви за точен модел на пералнята!
Моята е пред разваляне.
От пералнята остава ли хубав аромат от омекотителя? Защото от сегашната вадя дрехите, все едно пера само с вода.
И сушилнята суши ли добре?

# 104
Аз останах с впечатление,че е комбиниран уред,към миналата година това беше единствения модел с филтър и е едно от най-доброто на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт