Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 714
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз останах с впечатление,че е комбиниран уред,към миналата година това беше единствения модел с филтър и е едно от най-доброто на пазара.

Така е , комбинирана е - пералня със сушилня модел  AEG L9WBS61B с термопомпа. 

Доволна съм,  за почти 1 година ползване я спуках от екплоатация. Simple Smile

# 106
  • София
Разбрах, че е един уред, изглежда не се изразих добре. Искам да питам като функции дали ароматизира  с омекотителя и дали суши добре!

Това ли е?”с” вместo”s”

# 107
  • Plovdiv, Bulgaria
Разбрах, че е един уред, изглежда не се изразих добре. Искам да питам като функции дали ароматизира  с омекотителя и дали суши добре!

Това ли е?”с” вместo”s”

Няма специална програма за ароматизиране и това и на мен ми липсва от стария Аристон. Но пък се ароматизират все пак, когато ползвам.
Сушенето е идеално.

# 108
  • София
Благодаря и се извинявам, че оспамих темата! Ако кажете ще изтрия коментарите!

# 109
  • София
Къде ( физически магазини ) да гледам за такъв тип раници? Моделът съвсем не държа да е същия, но ми трябва конкретен цвят - тъмно бежово към охра. В Декатлон няма.

# 110
Такъв тип раница   мисля, че съм виждала в Tendenz..
Но за цвят,погледнете какво има.

# 111
  • Сливен
Напомням ,че започна първият Черен уикенд на Рено.Наистина има намаление 40%,поне на нещата които купих,шунковар,капак за шунковар и кана за тесто,всички на Тескома.И така на основната цена на шувковара купих три продукта.

# 112
Някой си търсеше планетарен миксер - погледнете в сайта на Делимано. Има един почти 50% намален  и отделно код за 10% по случай Хелуин.

# 113
Здравейте ! Аз пък чакам намаление на ей тази свиня ако някой я види намалена да свирка ! Също ще се оглеждам за телевизор до 32 инча 😑

# 114
Ел четки за зъби къде да гледам с хубаво намаление?

# 115
Знаете ли датите за черен петък на ХМ и Хиполенд? Официално се пада уикенда 25 - 27, но предполагам, че ще пуснат по - рано някои магазини.

# 116
  • Сливен
предни години бяха около средата на месеца

# 117
Миналата година седмицата преди черния петък имаше сякаш по-добри намаления. Поне аз каквото пазарувах, тогава го купих, а на самия черен петък - нищо.

# 118
  • Бургас
Да, защото от няколко години еМаг изпреварват черния петък с една седмица, за да изпреварят другите. Те пък да не останат по-назат и те си преместиха черните петъци. В един момент се оказа, че черния петък в България е със седмица по-рано от другите държави. Българска му работа.

# 119
  • София
Мен, ака питате миналата година целия ноември беше "черен", всеки си го направи, когато му беше удобно. 😃 Ето Reno почнаха от октомври. Поръчах тигани, една тенджера и ножове от тях, надявам се да са хубави.
Имаме си отделна тема за промоции на книги, но ако на някой ще му свърши работа и не я следи, издателство Ера имат - 50% на 150 книги до края на седмицата.
Вчера поръчах 2 лего friends. Подаръкът, който иска дъщеря ми за Коледа и един адвент календар. Интересно, че ми намали с 30%, а после цялата сума я намали с още 25%, защото пък имат и друга промоция на Лего до края на месеца. Та сега се чудя дали ще ми изпратят нещата на тази чудна цена или ще ми кажат, че няма да го бъде. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт