Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 718
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 120
  • София
sea.sea
И аз поръчах Лего и ми го намали така. Вчера ми беше в кошницата с-25%, днес приложих кода и -30 % и си останаха и двете. И аз точно се чудех дали грешката е вярна и дали ще ми ги изпратят 🤣🤣
Но общо намалението излиза към 40%, а те пускат по толкова по принцип . Стискам палци !

# 121
Къде ги поръчвате тези Лего-та

# 122
  • София
В Комсед Simple Smile

# 123
Извинявам се, какво е това Рено? Предполагам нещо за домакински уреди?

# 124
# 125
  • Сливен
reno.bg

# 126
Ох то при нас винаги всеки гледа да нацака другия и още от началото на нормври започват намаленията. Grinning
Иначе "Черен петък" при нас е минал покрай истински Черен петък, но това е съвсем друга тема, в която изобщо не искам да навлизам.
Дано поне има някакви сносни и реални намаления, че леко ми омръзна от изкуствено вдигане на цените преди намаленията и "намаляване" на една стока от 120 на 90лв, която преди ЧП е струвала 70 Joy

# 127
Благодаря ви, ще забърша някоя тенджера! 😇😂

# 128
  • София
Ами аз следя нещата, които ме интересуват и знам дали са реално намалени или не, трудно може да ме излъжат мен. 🤣

# 129
  • Бургас
Дано поне има някакви сносни и реални намаления, че леко ми омръзна от изкуствено вдигане на цените преди намаленията и "намаляване" на една стока от 120 на 90лв, която преди ЧП е струвала 70 Joy

Аз в тази връзка преди години спрях да купувам от черните петъци на Хиполенд, защото ми се е случвало да купя неща намалени на черен петък с 25% (знаете, че намалят всичко с 25% на определената дата) и след това януари да открия същите тези неща на редовна цена по-ниска от тази на която съм го взела с намалението.

Една пералня в Зора, коята купих на намаление за майка ми, после редовната й цена беше по-ниска.

Аз вече възприех друга тактика. Ако искам много дадено нещо средя цената от 2-3 месеца преди това. Или ако не ми трябва много изчаквам до януари, когато са истинските намаления.

# 130
  • София
Еха, от reno са ми изпратили поръчката. 🤣 Само че утре няма да съм в града и ще си я взема в понеделник. Чак такава бързина не очаквах.

# 131
  • Варна, България
Напомням ,че започна първият Черен уикенд на Рено.Наистина има намаление 40%,поне на нещата които купих,шунковар,капак за шунковар и кана за тесто,всички на Тескома.И така на основната цена на шувковара купих три продукта.

Хоп и аз в новата тема! Благодаря, че сподели 🤩. Аз съм фен на reno.bg и друга година се възползвам от техните намаления, винаги са били точни. Доста неща съм си взела от тях- тескома, брабантия🙃
Пише, че промоцията е - 40%, но реално имат продукти - 60% - 50%
И днес избрах някои от коледните подаръци за роднините - вече съм по-практична 😄 Ей тук са всички промоции
www.reno.bg/promocii

# 132
  • Пловдив
И какво си харесвате от туй Рено...?

# 133
  • Варна, България
Почти всички домакински джаджи са ми от там - тигани, кухненски принадлежности, прибори, чаши за вино. Имат много добри марки Брабантия, Тескома, Луиджи фереро и от стъкларията имат много хубави неща.

# 134
  • София
Който от каквото има нужда. Wink Аз си поръчах две тави за печене и силиконови шпатули. Simple Smile Скромно.

Общи условия

Активация на акаунт