Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 229
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 855
А помните ли в колко часа стартираше Емаг, мисля че не беше 24:00 ч., а 7 или 9…някакви спомени от миналата година?

# 856
  • София
Сайт с реални намаления на матраци? Възможно ли е да предлагат матрак от над 2000 на около 800лв.или е уловка!?
Най-вероятно е уловка - и тук, както и при техника / храна / козметика и т.н. има марки, които са създадени специално за да бъдат намалявани с поне 50%
Бих заложил на изпитаното : Тед, Нани, Парадайс, РосМари ...

# 857
Харесала съм си една микровълнова печка, която е налична само в два магазина - TechMag и iSale. Даже не съм ги чувала до сега. Та, някой има ли идея дали участват в ЧП?

# 858
Нотино днес с по-високи цени.
Вчера пуснах 2 червила Maybeline и един шампоан с биотин с безпл. доставка. Реално нямам никаква файда от Черен петък.

# 859
Като купувахме матрака (Нани), беше реално намален и имаше подарък подматрачна рамка, която ни беше нужна. Но да кажем, че е било преди доста време. Преди 2 години, когато майка ми обзавеждаше къща, съвсем случайно попаднах отново на емаг оферти за матраци и намалението също беше реално. Много са доволни. Не бих разчитала на ЧП обаче, по-скоро промоции извън него, ако можете да чакате.
Абе, някой апартамент няма ли да пуснат на - 50%? 😂

# 860
18% цяла седмица в айко

# 861
За Озон в дни на големи намаления и друг път се е случвало да вдигнат цената на доставката. След известно време пак я свалят. Винаги проверявам не само в техния сайт.

# 862
И тук промоции, за който иска да се поглези https://ronique.eu/rozov-petak/

# 863

Важи ли за онлайн магазина? Ако да, как се начислява?

# 864
  • София
А помните ли в колко часа стартираше Емаг, мисля че не беше 24:00 ч., а 7 или 9…някакви спомени от миналата година?

7.30 ч

# 865
Dilios до 50% за избрани модели спално бельо, кърпи и покривки, от днес черна седмица

# 866
Свирнете, ако видите някъде качествено спално бельо от 5 части (с два плика). Тези Дилиос качествени ли са?

# 867
Здравейте, ще следя този ЧП за вертикална прахосмукачка.Видвх една,две препоръки по - назад в темата,но все по 1000лв.Дали има по - бюджетен вариант ... И реално каква е разликата от 1000лв и 500 примерно..

# 868
  • Варна

Важи ли за онлайн магазина? Ако да, как се начислява?

Предполагам, че за онлайн магазина ще е отразена в цените.

# 869
Барбалена в Метро има, на Тед 100% памук ранфорс. Но трябва да вземеш 2бр, цената е 130лв за двата комплекта. Чудя се още дали да взимам, че 2 комплекта няма какво да ги правя. Аз пера, суша и пак застилам.

Общи условия

Активация на акаунт