Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 169
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 870
Свирнете, ако видите някъде качествено спално бельо от 5 части (с два плика). Тези Дилиос качествени ли са?
Само съм ги виждала, не ми пасват на размерите на завивките и затова не съм купувала, но мисля че и тях ги продават в метро, в мьомакс, та предполагам че са ок.

# 871
  • Варна
В Notino  имат 30%  намаление на определени марки
Скрит текст:

# 872
Добри са Dilios, имам няколко техни комплекта.

# 873
  • гр. София
Момичета,

Рових из темата, но не намерих и с надежда да питам някой чул ли е нещо за Лили като да повторят миналата година?!?

# 874
Аз също съм много доволна от Dilios. От много време ги чакам да намалят повече неща.

# 875
Тенденз имат ли ЧП?

# 876
  • София
Нямам представа какви са тези, но ми изскочи следната реклама във Фейсбук. (А и някой назад май пита за елхи)

# 877
И аз от доволните от Зора. Месец преди края на гаранцията ми се развали уред, оставих им го, после само си го взех ремонтиран, в срока, в който ми обявиха. А и не е вярно, че евтините им уреди не стават....точно такъв телевизор взехме за подарък преди няколко години, бетон е!
Озон са намалили четките за зъби на Филипс, а аз избързах и се минах от друг сайт.
От мебелни къщи Ралица купувам спално бельо на Тач, но сега почти нямат избор.

# 878
Saff са пуснали 20% на някои продукти, както и 35% на комплект от дневен крем, измиващ гел и тонера.

# 879
Saff са пуснали 20% на някои продукти, както и 35% на комплект от дневен крем, измиващ гел и тонера.

Благодаря, че сподели. Хвърлила съм око на серума. Знаеш ли до кога важи промоцията?

# 880

Благодаря, че сподели. Хвърлила съм око на серума. Знаеш ли до кога важи промоцията?

Не пише. Аз си поръчах тонера, че ми е свършил от доста време и чаках да го намалят. Сега с намалението е 39,20 лв, редовна цена 49,00 лв. Само че и те вдигаха цените, преди това струваше ок. 45,00 лв, мисля.
Пропуснах да кажа, че имат и безплатна доставка над 100,00 лв.

# 881
  • София
Благодаря за споделянето за Dilios .Поръчах си коледен подарък:)

# 882
Дали Pepco правят черен петък? Миналата година имало ли е нещо?

# 883
В момента четки филипс 2 за 149 лв има в метро

# 884
Тенденз имат ли ЧП?
Преди 2 години си взех обувки от там намалени на баш черния петък

Общи условия

Активация на акаунт