Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 190
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Разглеждам сайта им и не виждам реклама за тези 18%.
На всичко ли е?
Къде го видя?

# 916
  • Beyond the stars
Разглеждам сайта им и не виждам реклама за тези 18%.
На всичко ли е?
Къде го видя?

И в темата и брошура мернах ..

# 917
За Лили..
Аз съм от доволните клиенти,  направих поръчка късно вечерта, но бяха стандартни дрогериини неща,нямах дермокозметика, получих си всичко.
И според редицата питания в тазгодишната темичка,  явно в крайна сметка има много доволни клиенти от Кампанията.
Но уви ако това, което предлагат в момента,  е промото тази година,  жалко..
Трябва ми спирала, поглеждам първата такава от Промо листата иии..
MaxFactor Divine Lashes...28 лв.,  намалена на 13..
Сравнявам в Notino  и  MakeUp..
От редовна цена около 11-12 лв , в момента и на двата сайта има промоция,  съответно 8.60 лв. И 9.80 лв...
Много неприятно..
Спрях разглеждане на останалата им "промоция".
Приятно пазаруване и много добри попадения на всички..🙂

# 918
  • Бургас
И аз бях доволна от Лили миналата година. Сега пак поръчах шампоани с безплатна доставка над 11.99 лв. Получих подарък лак за нокти/много приятен цвят/ и 2 тестера на DERMEDIC, а поръчката ми беше само за 12.40лв. Simple Smile

# 919
Има много доволни от Лили, защото офертата им беше добра. Но аз например си пуснах поръчка. След известно време ми се обадиха да ми кажат, че могат да ми изпълнят поръчката, но ще трябва да чакам още 2 седмици примерно. Казах им, че няма проблеми когато го получа. После още няколко пъти ми звъняла за отлагане,  аправо почнаха да ме дразнят, защото не беше нещо важно, а само ме занимаваха. Накрая една ми се обади и ми каза, че ще ми изпрати ваучер в началото на годината за 50% отстъпка, защото няма да успеят да ми изпратят поръчката. Ваучер естествено не получих. Звънях им, уж щяха дс го пратят, накрая се отказах.
За прахосмукачката на филипс те са 3 модела мисля, и изглеждат почти еднакво. Според мен говорите за различни модели. Най-новия е около 1000лв. Аз имам по стария, около 600-700лв. Мисля, че сега на намаленията пада на 500лв даже. И двете имат опция моп. Аз съм супер доволна, в магазина не успяха да ме убедят да купя по-скъпата.

# 920
Аз ще ви дам един пример за промоциите и намаленията на Лили от черния петък миналата година - пуснах крем за лице на Нютроджина, от 40лв намален на 20(приблизително), а после като минах през dm го видях на 27 лв без намаление и промоция.
Та както писах и преди на Лили 50-те процента намаление, се равнява на 20 от другите сайтове и магазини.

# 921
Някой знае ли дали и кога ще има ЧП в Емаг?

# 922
Аз също съм от доволните от Лили - не защото ми изпълниха поръчката, ами защото като ви четях и се нагласих да не ми я изпълнят ( имаше много дермокозметика , гримове ....). Писах им по месинджър след като изтече едномесечния срок - направиха някакъв опит да ми я окомплектоват ...ама им я отказах, защото липсваха неща, които няистина исках и ползвам ..съответно ми дадоха ваучер за -50% . Спокойно , си изчаках и разглеждах и някъде февруари-март ,им изплясках една поръчка за 400+ лв Simple Smile - още някои неща не съм ги отворила дори ..някой естествено свършиха Simple Smile НО съм съгласна , че отстъпките им тази година, нещо не струват - и аз така търсих няколко неща или не бяха измежду намалените , или намалението е някаква подигравка , спрямо други сайтове Sad

# 923
Отваряте си само страницата на емаг и виждате

# 924
  • София/Севлиево
Аз съм доволна от намаленията в бебешкия на Озон.Заредих бебето с пюрета (редуваме ги с кухнята,т.к.има много разнообразие при пюретата, особено различни видове месо,а в дк не им дават агнешко, черен дроб,различна риба от треска),че за разкош и книжка с коледни приказки грабнахме.
От Зора имаме хлебопекарна Финлукс на около 10 години,ползвана редовно и не е мръднала (само едната ѝ бъркалка бях изхвърлила,но намерих къде има в София),имаме и телевизор същата марка на 5 години,който за големината си бе направо без пари според ММ(аз не ги разбирам тези неща,то и тв почти не гледам от години).

# 925
Много ми е интересно какво точно им е струвало над 500лв на тия чаршафи преди "намалението" Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.englishhome.bg/billowy-gofre-spalno-belo-komple-za-d … 220-cm-tmno-sino/
И то при тая цена на лирата...
Никога не съм виждала чаршафи за над 500лв в тоя сайт, така че направо е смешно това" намаление"

# 926
  • Пловдив
Отваряте си само страницата на емаг и виждате
по радиоточката казаха 18-ти Grinning

# 927
  • София

English Home съм ги зачеркнал отдавна - измежду магазините с фалшиви намаления, тези са от най-безскрупулните.

# 928
  • Варна
Това ми напомня за миниатюрно панерче за хляб на English home, което е струвало 100 лв и е намалено на 30 лв и щях да питам на касата грешка в етикета ли имат 😂

# 929
Написах го преди повече от седмица, че е на 18.11

Общи условия

Активация на акаунт