Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 176
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 945
  • Вестерос
Парфюми купувам аз след Коледа, тогава съм забелязала, че са най-намалени навсякъде.

# 946
Аз съм в търсене на пералня и сушилня 2 в 1, от по-нисък клас. Ще видя дали някъде ще пуснат добра оферта, че доста скъпи ми се виждат в момента.

# 947
Аз съм в търсене на пералня и сушилня 2 в 1, от по-нисък клас. Ще видя дали някъде ще пуснат добра оферта, че доста скъпи ми се виждат в момента.

Аз пазарувам от Бяла мания. Миналата година пералня, този път ще е готварска печка. Доста по-читави цени се намират. Като съм сравнявала извън ЧП пак са по-евтини в бялата мания. С транспортен дефект са, но най-често са само на опаковката. Имат магазин в София и Плевен.

# 948
Допълнителен код за книги от черния петък на Ozone има ли някой?

# 949
  • София
Очаквайте Black Weekend с най-добрите предложения на Керхер:
✔️ до -25% на избрани продукти за дома и градината
✔️ само от 18 до 21 ноември
............................................................
💝 Заредете гардероба си с цветни и комфортни чорапи! 💝 За пръв път в Pirin Hill ще има Черен Петък! 🤩
На 18 и 19.11 и можете да се възползвате от 🔥 15% намаление на нашите ежедневни и спортни модели.
👉 pirinhill.com

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 14:01 от RebelHeart

# 950
Mr.Bricolage от 17 до 20.
И във vmzona има някакви намаления

# 951
Може ли повече информация за Biotrade..
Къде е промоцията 
На официалния им сайт нищо не видях да пише..
Единствено цените на някои продукти,  които ползвам ми се струват доста завишени..

# 952
Може ли повече информация за Biotrade..
Къде е промоцията 
На официалния им сайт нищо не видях да пише..
Единствено цените на някои продукти,  които ползвам ми се струват доста завишени..

# 953
Къде ще е намалението на Керхер?

# 954

хаха нещастници ситния шрифт
!!!!Период от 00:01 часа на 09.11.2022г. до 23:59 часа на 13.11.2022г.. Кодът за отстъпка може да се приложи само за модели, които са извън акция, не са с крайна цена, не са продукт от брошура и не са пакетни предложения. Кодът за отстъпка важи само при покупка онлайн и може да бъде използван само веднъж. За да го използвате е необходимо да приложите код за отстъпка 10All в количката, преди финализиране на поръчката.

# 955
Хора, спалното бельо на Дилиос от ранфорс не са ли твърде рехаво? Ако сложа шарена завивка, то ще прозира прозира през плика Rolling Eyes

# 956
Някой знае ли дали и кога ще има ЧП в Емаг?
Отваряте си само страницата на емаг и виждате
На 18ноември и ще бъде само 1ден.🙂

# 957
Добре си напазарувах от Dilios. Благодаря на който сподели за намалението там!
Кой е най-високият им клас? Как са описани? Напр. сатениран памук... Ще се поровя като ми остане време, но ако може да споделите за какво да гледам..

На Дилиос харесвам и Ранфорса, и памучния сатен. Не знам дамата, към която е отправен въпроса отскоро ли ги ползва, но аз ги ползвам отдавна и съм доволна.
Току-що си отстрелях 2 спални комплекта, че обичам да имам в резерва. Като бракувам 2-3  и ми трябват поне 2 нови, имам и селска къща, така че спалното бельо се харчи у дома.
Много благодаря! Точно това питах, дали са описани и лесно се вижда, но ще разгледам. Това са и моите предпочитания.

80-90 лв за 5 части комплект хич не е оферта, те по принцип са на тази цена в Метро постоянно...пак измислени промоции

# 958
  • София
Къде ще е намалението на Керхер?

karchershop.bg

# 959
  • София
Някой знае ли дали Сторител пускат някакви намаления на абонаментите си покрай ЧП?

Общи условия

Активация на акаунт