Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 048
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 215
И аз взех пералня от Емаг. Модел, който следя отдавна и дори с доставка от 20 лв. излезе по-евтина отколкото съм я намирала досега. Лошото е, че ще дойде чак на 3.12, а нашата старата вече не работи.
На Черен Петък се застраховат и дават по-дълъг срок за доставка, но са ми доставяли още в понеделник.

Ядосах се на Емаг и таксата за наложен платеж. Това го нямаше до онзи ден 🙄.
За онзи ден не знам, но си имат такса наложен платен от мноооого време.

# 1 216
  • Beyond the stars
Някой търсеше Алманаха , в ozone е намален този вариант
https://www.ozone.bg/product/fermata-almanah-traditsii-i-praznitsi-na-balgarite/

# 1 217
  • някъде там
Доволна съм, поръчах комплекта на тефал, комплект чаршафи и калъф за гладачна маса.
Отделно instant pot pro

# 1 218
И аз накупих някакви неща, нищо интересно, кафе, филтри за кана и подобни. Памперси от размера който ми трябва нямаше намален, но взех един размер по-голям, все ще ми влезе в употреба. Мен ме ядоса, че не исках да плащам с карта, а ми даде, че един продукт от кошницата не може да е с НП. Та станах да си взема картата и продукта беше изчерпан,  та пак с НП поръчах.
После реших и един лаптоп да взема. Та взех някакво HP -40% ще видим какво е, че нищо не разбирам. Видях го после по другите сайтове и наистина е много намален. Сега ще търся някой да ми каже дали ще ми свърши работа, ако не да отказвам поръчката Joy

# 1 219
Аз съм пас:-) мИрси, ще си пазарувам както досега от амазон.

# 1 220
Аз съм доволен - изобщо не се надявах парфюма, който издирвах да го намалят, но хоп смъкнали са го с 40% + БД. Доста доволно при цена в интернет от 100/105 до 190 лева/без БД/ да го пуснат на намаление на 90лв + БД си е направо офертичка. /за емаг става въпрос/

# 1 221
  • на морето
Доволна съм, поръчах комплекта на тефал, комплект чаршафи и калъф за гладачна маса.
Отделно instant pot pro
Кой инстант пот взе? Големият 8 л гледам, че е намален. А аз исках малък. За двама,най- много трима човека 8 л май е много голям?

# 1 222
  • София
Само с 40 лв са намалени слушалките на детето в Технополис. Няма да ходя да се бутам сутринта в магазина, едва ли ще се изтрепят за тях до довечера. 😃

# 1 223
Bioderma май някой търсеше,има добри оферти в емаг, но без бд

# 1 224
  • някъде там
https://www.technopolis.bg/bg/Domakinski-pribori/TEFAL-L897S574/p/142011
добра цена за индукция, ако му трябват на някого

# 1 225
Скрит текст:
Протектори за матрак ми трябва. Да знаете къде има на Черен петък?
Аз съм много доволна от тези в Jysk . И сега са намалени и ще има и ЧП , но дали допълнително ще са ...не мога да ти кажа . Преди 2 месеца взех от там и по спомен размер 120 беше 25 лв ..сега са 30 вече ( намалени). Доста често пускат евтини по хранителните магазини -Лидл, Кауфланд ...виж сигурно има и в Айко, Дилиос и др. магазини изброени по-горе;)
paulieM, би ли дала линк към такъв протектор в Jysk?
Те имат много странна за мен система за търсене и намирам "надматрачна постелка" от 119 лв нагоре Rolling Eyes

Ето ги - при чаршафите са Simple Smile 2 вида - с ластици и с цял плат отстрани. Аз имам с ластици,тъй като съм с легла тип приста и слагам отгоре чаршаф с ластик ( с цяло парче) и прецених ,че е по-добре протекторът да е само с ластик. Мисля че бяха памук отгоре и наистина не запарват и не шумят досадно на всяко врътване .
https://jysk.bg/spalnya/charshafi/protektori-za-matrak/protektor … aem-90x200/family

https://jysk.bg/spalnya/charshafi/protektori-za-matrak/protektor … -90x200x35/family
Вчера чаршафът беше 30 лв, днес е 45 Rolling Eyes
Ами... черен петък е все пак. Или пък се подготвят да ни изненадат

# 1 226
някой за килими питаше - КАРПЕТМАКС

И 30% за всички книги на БАРД

# 1 227
  • някъде там
Отделно instant pot pro
Кой инстант пот взе? Големият 8 л гледам, че е намален. А аз исках малък. За двама,най- много трима човека 8 л май е много голям?
Големия 7,6 литра, в големия може и малко и много. Особено когато си варим свински крачета и ушета, рагу, пълня си 9 литровата тенджера подналягане до горе, така, че и за миг не ми е минало през ума да купувам по-малки литри...

# 1 228
Супер доволна съм. Взех пералнята за смешни пари, кафеавтомат и комплекти Тефал. Плюс памперси за детето.

# 1 229
  • София
Исках да купя телефон Моторола за роднина от Емаг, до снощи беше 249, днес на черен петък - 254 😂 Явно без цигании не може. Взех си капсули на Ариел, на страхотна цена са както всяка година там и душ гел на Биодерма.

Общи условия

Активация на акаунт