Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 003
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз се разписах от Златна рибка, Пирин Хил, Озон Бг.
Емаг тази година ще пропусна, че добрите оферти за секунди свършиха.
Много ме е яд, че изпуснах глюкомер от Ремедиум. Докаго поръчвам и изведнъж свърши,
иде ми не знам какво да ги направя.
Какво поръчахте от Озон?

# 1 351
Booking обявиха ЧП и сайта припадна 🤣

# 1 352
  • Русе
Докато се наканя и обиколя всички Техно-та, съдомиялната ми се изчерпа в Емаг Sad А бяха направили много хубаво намаление. Предлагат я вече от партньор Sad Поръчах, де.
Сега гледам пъзели в Озон. Има хубави намаления на някои.

# 1 353
Моля, препоръчайте ми кафемашина от Емаг, понеже видях, че някои от вас вече са си поръчали.

# 1 354
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз съм доволен - изобщо не се надявах парфюма, който издирвах да го намалят, но хоп смъкнали са го с 40% + БД. Доста доволно при цена в интернет от 100/105 до 190 лева/без БД/ да го пуснат на намаление на 90лв + БД си е направо офертичка. /за емаг става въпрос/
Кой парфюм?

# 1 355
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Аз се разписах от Златна рибка, Пирин Хил, Озон Бг.
Емаг тази година ще пропусна, че добрите оферти за секунди свършиха.
Много ме е яд, че изпуснах глюкомер от Ремедиум. Докаго поръчвам и изведнъж свърши,
иде ми не знам какво да ги направя.
Какво поръчахте от Озон?

Поръчах онлайн през сайта им без проблем.
Сайта си работеше нормално, имаше си наличности, нямам оплаквания от Озон.

# 1 356
Аз досега не съм пазарувала на черен петък и не знаех,че може да ми отмъкнат тенджерката от количката..,но вече ще знам Grinning

# 1 357
  • София
Аз досега не съм пазарувала на черен петък и не знаех,че може да ми отмъкнат тенджерката от количката..,но вече ще знам Grinning
Не е нужно да е Черен петък, за да се случи 🙂

# 1 358
Забелязахте ли на Емаг, че не могат да сев пускат по 2 неща от намалените? Даже и в отделни поръчки. И на кафето и на епилатора ме изхвърля!

За памперсите пробвах няколко пъти, не ми позволи, може би на 10тия път стана, сигурно някакъв бъг в приложението

# 1 359
Успях да поръчам бебефон от Емаг на добра цена преди малко.
Търся маша за коса за афро къдрици  аа подарък. Някой с предложение за конкретен модел?

# 1 360
И мен ме подхлъзнахте с Арома. Уж само влязох да видя какво има..и бам 100лв. Grinning

# 1 361
И на мен не ми даде сутринта два кашона памперси,та ги пуснах на отделни поръчки плюс другите неща.Явно е някаква защита не знам.Приключих аз с пазаруването,от озон няколко книги пуснах и това ще ми е тази година от черния.Парфюмите ми не са намалени никъде с много,та ще почакам.

# 1 362
Аз май ще си остана с една малка поръчка от Арома и една от Уайкики, днес. Но другата седмица може нещо по-интересно да ми хване окото.

Актуалният код на Уайкики е EXTRA25 (пробвайте на всичко) и имат БД.

# 1 363
И на мен не ми даде сутринта два кашона памперси,та ги пуснах на отделни поръчки плюс другите неща.Явно е някаква защита не знам.Приключих аз с пазаруването,от озон няколко книги пуснах и това ще ми е тази година от черния.Парфюмите ми не са намалени никъде с много,та ще почакам.
Кои са книгите?

# 1 364
  • София
Знаете ли дали Сваровски правят намаление на черен петък?Имам гифт карта за тях и ми се иска да го използвам по време на някое намаление.

Общи условия

Активация на акаунт