Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 946
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 665
Моята поръчка от зара още се обработва. Пуснаха я от магазина, няма никакво развитие от петък до сега. Sad

# 1 666
И моята поръчка пристигна и от технополис и от златна рибка,явно зависи от самите артикули.
Тета при мен винаги е била при самата товарителница и фактурата и касовата и гаранционната карта.Вътре в самата микровълнова видя ли,в самата книжка да не е последните страници?

# 1 667
Черна седмица в Алтея:

# 1 668
И моята поръчка пристигна и от технополис и от златна рибка,явно зависи от самите артикули.
Тета при мен винаги е била при самата товарителница и фактурата и касовата и гаранционната карта.Вътре в самата микровълнова видя ли,в самата книжка да не е последните страници?

Да, прегледах всичко и навсякъде. Няма я.
Но законовата гаранция си е по закон, така че не ми е нужна и без това, си мисля.

# 1 669
  • Където морето целува небето...
Моята поръчка от зара още се обработва. Пуснаха я от магазина, няма никакво развитие от петък до сега. Sad
При мен винаги пристигат за около 6-7 дни поръчките от тях (Бургас в магазин). На ЧП може и повече.

# 1 670
А какво става с Гален , някой получавал ли е имейл за предстоящо намаление?

# 1 671
Важното е касовия бон,гаранционната карта е все едно.

# 1 672
При мен винаги пристигат за около 6-7 дни поръчките от тях (Бургас в магазин). На ЧП може и повече.

В сайта излиза ETA 23 ноември. А още не е процесната поръчката..

# 1 673
В А1 към петък дали ще има нещо повече като промоции от тези в момента?

# 1 674
Да питам, среща ли ли сте по намаленията детски касов апарат? Такъв, които да се ползва за трениране на математика, да не е само картинка.

# 1 675
MDL с намаление на някои модели Furla
https://shop.mdl.bg/vendor/furla?fbclid=IwAR29C9sEbKBrdiwS5i_pXe … m_source=facebook
Стига да пристигнат поръчките ми няма значение от срока. Технополис доставят с техен куриер и М и БМ (които са мега зле)

# 1 676
Току що получих мейл от Комсед, че ще има черен петък 25-27.11 за 25% Grinning с промокод black.

# 1 677
Здравейте! Някой да знае дали има/ще има намаления в магазини тип Зора, Технополис на мобилни телефони?

# 1 678
В Нотино до 40% в момента...

# 1 679
Аз в Озон направих днес поръчка за 64 лв и имам безплатна доставка до офис, до адрес не съм гледала, защото не ми е удобно. Аз пазарувам от тях.До сега винаги са коректни и понякога има малки подаръчета към пратката.

И аз много харесвам Озон. Simple Smile Попадала съм на страхотни промоции.
Например тази година имаше промоция "4 книги за 20 лева", като всяка една от книгите, които си поръчах беше с единична цена по 15 лева. Поверих ги и по другите сайтове по колко пари вървят. Stuck Out Tongue Winking Eye
И на мен винаги са ми пращали подаръци - разделители за книги, стикери за яйца, кафета.
Сега на ЧП пак направих поръчка, пък ще видим какво ще има.

Общи условия

Активация на акаунт