Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 961
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 650
www.duka.bg -35% на всичко от 21.11 до 28.11.

# 1 651
ЗР бяха много бързи. Поръчах в четвъртък или петък и вече в събота пристигна в Еконт. Аз съм пропуснала смс-а и не съм го видяла на време... днес ще мина да я взема от офиса на Еконт.

# 1 652
# 1 653
ЗР бяха много бързи. Поръчах в четвъртък или петък и вече в събота пристигна в Еконт. Аз съм пропуснала смс-а и не съм го видяла на време... днес ще мина да я взема от офиса на Еконт.
Да точно това щях да пиша😃поръчах петък или събота вече е в Спиди

# 1 654
Получих си микровълновата от технополис.
Няма гаранционна карта вътре обаче, само някакво приложение към нея...писах им имейл, не намерих телефон.
В приложението пише че за да се ползва гаранцията, трябва оригинала на картата, а аз я нямам. Някой да знае нещо по въпроса?

# 1 655
И на мен са ми доставяли точно микровълнова без гаранцията, но не си спомням дали беше Техномаркет или Технополис. На следващия ден ми я донесоха вкъщи.

# 1 656
И на мен са ми доставяли точно микровълнова без гаранцията, но не си спомням дали беше Техномаркет или Технополис. На следващия ден ми я донесоха вкъщи.

А, така ли правят...не знаех.

На приложението пише, че била вътре в кутията, а там я няма, имаше само книжка с упътването.
Електронна да не е, но не са ми пращали нищо, а и аз поръчах като гост...

Сега се успокоявам обаче, че по закон се иска само касов бон, не и гаранция...та се поуспокоих малко...говоря за предявяване на законова гаранция де, на мен за това ми трябва...

# 1 657
Понеже пишете за гаранции,днес ми дойде пратката за Озон,като част от нея е смарт часовник.Как точно ще предявя рекламация при нужда като нямам касов бон?

# 1 658
За озон проверете в профила си поръчката. Там аз имах гаранционна карта, касова бележка и протокол да си разпечатам.
От озон поне досега съм нямал никакви проблеми

# 1 659
За озон проверете в профила си поръчката. Там аз имах гаранционна карта, касова бележка и протокол да си разпечатам.
От озон поне досега съм нямал никакви проблеми
Благодаря ви много,зная че са коректно,но нямах идея къде на намеря касови бон!

# 1 660
  • Beyond the stars
Имам днес последен ден да се чудя стигат ли ми 10% намаление за телефон и има ли изгледи за повече Grinning
Samsung S22+ гледам.
И аз същото се чудя за същия телефон... Най-добрата цена беше в Жар компютърс, но докато реша искам ли го или не и се изчерпа.

Там ми се стори, че беше само 128МБ.
В момента в Технополис като че ли, та затова се чудя и не мога да го измисля.

# 1 661
Вълшебство, 256гб беше на 1589лв. или нещо такова. Цветове бяха бял, розов и зелен.
Поръчах го от Технополис, ако това ще подейства стимулиращо 😄

# 1 662
teta75 бяха забравили да я сложат, за това ми я донесоха на следващия ден. Касовите бележки винаги ги сканирам да ги имам, защото мастилото се изтрива.

# 1 663
# 1 664
Моята поръчка в Технополис от петък сутринта, от както я направих е със статус Създадена. До сега трябваше да е мръднала нанякъде. Знам, че имат много работа ама се чудя вече да чакам ли, да им пиша ли?

Общи условия

Активация на акаунт