Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 973
  • 2 843
  •   2
Отговори
# 1 395
  • Русе
Докато се наканя и обиколя всички Техно-та, съдомиялната ми се изчерпа в Емаг Sad А бяха направили много хубаво намаление. Предлагат я вече от партньор Sad Поръчах, де.
Сега гледам пъзели в Озон. Има хубави намаления на някои.
би ли споделила кой модел взе? Благодаря!

Тази изтървах https://www.emag.bg/sydomijalna-mashina-bosch-6-programi-home-co … EYASAGEgL-SPD_BwE, но взех иноксовата, че е от самия Емаг, а не външен търговец.

https://www.emag.bg/sydomijalna-bosch-10-komplekta-6-programi-ho … 28e/pd/DKS772MBM/ - иноксовата, която поръчах

# 1 396
Черният петък на HM следващата седмица ли е?
25.11,26.11 и 27.11
Благодаря, харесала съм си няколко неща в количката вече.

# 1 397
А тези Philips Lumea дето са намалени от Емаг кой модел е най-добър? Вие имате ли някой от тях (по-бюджетните)?

# 1 398
Извинявам се, ако назад в темата го пише но някои знае ли дали и кога ще има ЧП в Bershka и Stradivarius?
Благодаря

# 1 399
Philips lumea не става. Вероятно затова е непрекъснато намален.

# 1 400
Във физическите магазини, които са официални на Триумф имат 25% отстъпка до 28.11

# 1 401
А в ОZON добавя и такса за доставка (аз два пъти поръчвах от тях и ми слага доставка. За по-старите и редовните клиенти я махат)
От къде го знаете това? Аз съм стар и редовен клиент и таксата за доставка си е винаги там.
Имам приятелка, която няколко пъти е купувала от тях и няма доставка, даже й правят някакви отстъпки. И всеки път като ми каже "вземи си от Озон", й отговарям, че мен не ме устройва този сайт, защото с тази доставка се обезмисля отстъпката. Явно не важи за всички.

# 1 402
# 1 403
Извинявам се, ако назад в темата го пише но някои знае ли дали и кога ще има ЧП в Bershka и Stradivarius?
Благодаря

Днес бях в Зара и отказха да дадат информация.

Аз се отчетох в ЗР, имаше намаление на ЧИ и Лореал. Очаквах да видя дали е намален един шампоан, който исках и го взех. Поръчах с безплатна доставка.

Технополис не са в час, следя тия дни за готварска печка. Онзи ден имаше сигурно 10 модела на АЕГ и 4-5 на Бош. Днес гледах 2 модела АЕГ и 0 Бош. Да минава тоя хайп и да си поръчам спокойно нова печка, че съм на един котлон и е мъка. Grinning

От Делириум забърсах Черната орхидея преди няколко дена, напазарувах и в Авангард няколко бодита, там няма ЧП, но има лоялна програма.

# 1 404
  • София
Озон правят отстъпки на редовни клиенти според потребителската група, която са достигнали:
Скрит текст:
Потребителската група се определя от общия оборот на всички доставени поръчки:

Бронз: 0 - 999лв.

Сребро: 1000лв. - 2999лв.

Злато: 3000лв. - 4999лв.

Платина: 5000лв. +
https://www.ozone.bg/help/article-23/
Дали ще има такса за доставка зависи от сумата на поръчката и населеното място. По време на големи намаления често махат безплатната доставка до адрес без значение каква е сумата на покупката.
В момента има гейминг периферия и аксесоари на цени много по-изгодни от тези в другите сайтове.

# 1 405
  • оттам, откъдето започва България
iveto_11 , благодаря ти, много ценна информация.

Озон да не мислят, че са единствените, които предлагат продукти на пазара.

# 1 406
Аз в Озон направих днес поръчка за 64 лв и имам безплатна доставка до офис, до адрес не съм гледала, защото не ми е удобно. Аз пазарувам от тях.До сега винаги са коректни и понякога има малки подаръчета към пратката.

# 1 407
И аз мн го харесвам този сайт,трета поръчка пуснах днес,доставката до офис ме устройва идеално и ми е безплатна.Винаги са коректни ,дори ми звъняха за първата пратка понеже имаше в нея изчерпан артикул,за да кажа дали все още я искам или ще я откажа.

# 1 408

Тей, тей ...е  работата обичайно Joy

Ма аз отстрелях едно микровеле за 89.99 лв, пък нийде нямаше под сто предният ден, изръшках де що шма сайт и сайтче, но тц..нЕмаше...
Трябваше ми за едно място съвсем базов модел, ако можеше и 50-60 лв да е..ма нема, инфлаСион ..Grinning

# 1 409
  • Бургас
И аз купих Instant pot duo crips + air fryaer.
Това е най-купуваното нещо май на този черен петък.
Напазарувах сериозно и в магазин на Златна рибка, където нямаше никой.
Инстант рот_а откъде го поръчвате.

Общи условия

Активация на акаунт