Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 059
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Където морето целува небето...
О, много са точни и цените им за гейминг и периферия нямат аналог на намаления. Книги също намалят добре. Днес, както казах, за 427 лв. не ми даде безплатно до адрес, но безплатно до офис ме устройва.

# 1 411
  • Бургас
Днеска в Технополис беше пълно с Инстант пот и Еър фрайъри. Хората грабиха като луди.

# 1 412
Philips lumea не става. Вероятно затова е непрекъснато намален.

Благодарение на този уред вече почти не се обезкосмявам, на 90% космите ги няма, останаха само светли, много тънки такива... Разбира се, иска постоянство.

# 1 413
  • оттам, откъдето започва България
Аз в Озон направих днес поръчка за 64 лв и имам безплатна доставка до офис, до адрес не съм гледала, защото не ми е удобно. Аз пазарувам от тях.До сега винаги са коректни и понякога има малки подаръчета към пратката.

Аз имам предвид сметка 99,99 лв. с доставка 20 лв. до офис. Simple Smile
Явно Озон не иска нови попълнения. Thinking

# 1 414
Вчера пуснах заявка към Ozone, беше ми с безплатна доставка до адрес. Днес пуснах втора и беше с включена доставка.

# 1 415
  • София
И аз купих Instant pot duo crips + air fryaer.
Това е най-купуваното нещо май на този черен петък.
Напазарувах сериозно и в магазин на Златна рибка, където нямаше никой.
Инстант рот_а откъде го поръчвате.
https://instantpot.bg/

# 1 416
# 1 417
Искам да взема овлажнител на въздух. Какво да гледам? Някъде срещали ли сте?

# 1 418
Philips lumea не става. Вероятно затова е непрекъснато намален.

Благодарение на този уред вече почти не се обезкосмявам, на 90% космите ги няма, останаха само светли, много тънки такива... Разбира се, иска постоянство.
Какъв модел имате? Аз се чудя между BRI924 и 1998?

# 1 419

Инстант пот. Днес в сайта и имаше наамаление на модела с 2та капа, duo crisp +air fryer, като за 8те литра цената беше 329 лв май. Ако имаш възможност, съветвам те да погледнеш сайта им.

Днес беше чуден черен петък за нас. Купихме всичко, което искахме, спестихме доста пари, никъде нямаме начислена доставка, поръчахме и коледните подаръци за семействата ни. Доволна съм! Дано и вие сте!
Сефора ще пускат - 25% на парфюми и - 30% на спирали и фдт, без комплекти. Май другата седмица от петък до неделя.

# 1 420
  • Sofia
Изобщо не мислех да пазарувам ни-щи-чко. Обаче си съборих ютията и се разхвърча пластмаса. Влизам сега в емага и гледам  Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 яко намален, бърза справка- навсякъде е поне +300 лв уж на промо. Така че, ако на някого му трябва ютия, да погледне, аз не виждам смисъл да се дебне в amazon.de 🙂

# 1 421
Моята поръчка от Арома е изпратена - направо са светкавични.

# 1 422
https://www.emag.bg/espreso-mashina-delonghi-15-bar-1100-w-rychn … favorite_products

Наглеждам се на тази, обаче нямам идея каква е Grinning Някой с мнение? Вкъщи сме с Долче Густо, но си обичам и хубавото еспресо от машина.

# 1 423
  • Wonderland
Извинявам се, ако назад в темата го пише но някои знае ли дали и кога ще има ЧП в Bershka и Stradivarius?
Благодаря

Днес бях в Зара и отказха да дадат информация.

Аз се отчетох в ЗР, имаше намаление на ЧИ и Лореал. Очаквах да видя дали е намален един шампоан, който исках и го взех. Поръчах с безплатна доставка.

Технополис не са в час, следя тия дни за готварска печка. Онзи ден имаше сигурно 10 модела на АЕГ и 4-5 на Бош. Днес гледах 2 модела АЕГ и 0 Бош. Да минава тоя хайп и да си поръчам спокойно нова печка, че съм на един котлон и е мъка. Grinning

От Делириум забърсах Черната орхидея преди няколко дена, напазарувах и в Авангард няколко бодита, там няма ЧП, но има лоялна програма.

Да, доста разочароващ Технополис. И аз забелязах, че нещата, които бях набелязала направо са свалени 🤣
Единствения плюс на тоя ЧП е опцията за безлихвени вноски, ама.. мерси. Ще чакам да мине, за да си взема каквото ми трябваше..

# 1 424
https://www.emag.bg/espreso-mashina-delonghi-15-bar-1100-w-rychn … favorite_products

Наглеждам се на тази, обаче нямам идея каква е Grinning Някой с мнение? Вкъщи сме с Долче Густо, но си обичам и хубавото еспресо от машина.

Тази е стар модел. Имахме я преди 15тина години. Може и да е ъпдейтната де, но поне по външен вид си е същата.
Според мен всички провят каймак ако се сложи хубаво кафе.
Огледа ли на др.места колко струва...тук не ми се вижда евтинка..

Аз пък точно в технополис намерих най най евтина микровълнова, че и поръчах без проблем..

Общи условия

Активация на акаунт