Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 116
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 425
Тази машина е вечна ! Имаме я от 13-15 години и прави страхотно кафе, взехме си и машина с капсули, но делонгито прави по хубаво кафе

https://www.emag.bg/espreso-mashina-delonghi-15-bar-1100-w-rychn … favorite_products

Наглеждам се на тази, обаче нямам идея каква е Grinning Някой с мнение? Вкъщи сме с Долче Густо, но си обичам и хубавото еспресо от машина.

# 1 426
  • София
В сайта на NLforyou намалението продължи 15 минути. 14,5 от които сайта беше бъгнат и изведнъж всичко изчерпано Joy
Няма думи! Не само, че няма никакъв шанс да се добереш до мистериозната кутия , която предлагат над определена сума, но и БД няма как да ползваш , защото докато направи с трите стъпки до плащане и всичко свършва  Joy

# 1 427
Доволна съм и аз от днешния ден. От Е Маг се разписах с автоматична маша Philips  и 7 кг кафе Julius Meinl (в офиса ще има доволни). От Технополис  с комплект съдове Tefal, от Зора с аксесоари за PS 5  и IPhone. В момента детето купува онлайн игри през профила в Playstation - да знаете и там има Black Friday!

# 1 428
  • Пловдив
В Делириум малките опаковки по 10мл на Frederic Malle излизат намалени, но като сложа в кошницата и се връща старата цена без отстъпка. Писах в другата тема за парфюми, но никой явно няма идея дали е бъг в сайта.
Звъня от 4,30ч. на телефоните, но никой не отговаря. Писах и във Фейсбук, и там нищо. Пише, че са до 17,30ч.

Иначе аз поръчах пречиствател за въздух от Емаг - https://www.emag.bg/prechistvatel-na-vyzduh-xiaomi-smart-air-purifier-4-lite-eu-pcadr-360-m3-ch-mi-home-led-displej-bjal-bhr5274gl/pd/DKL7NFMBM/
Не го намерих на по-добра цена.

Също направих голяма поръчка от Пирин хил за цялото семейство. Досега винаги съм попадала на 10% и мисля, че 15 е добре.

# 1 429
# 1 430

И двете са добри. Аз се спрях на делонги дедика и също съм доволна, а се колебаех между тези двете и дедиката.

# 1 431
Благодаря ви, устройва ме цената, нищо, че е стар модел Grinning Не ми се дават много пари .. Grinning

# 1 432
...
Ма аз отстрелях едно микровеле за 89.99 лв, пък нийде нямаше под сто предният ден, изръшках де що шма сайт и сайтче, но тц..нЕмаше...
Трябваше ми за едно място съвсем базов модел, ако можеше и 50-60 лв да е..ма нема, инфлаСион ..Grinning
Дай линк, моля Grinning

# 1 433
# 1 434
  • София
Доволна съм и аз днес. Поръчах пералня от Емаг в първите секунди. После направих още две поръчки- един контролер за плейстейшън и единият ми син си поръча айфон 11. Не знам дали е ок цената му, ама младежът си го плаща сам и смята, че е добре. Даже вече са изпратени и трите неща. Пуснах и от Озон едни слушалки за другия ми син, та и на мен ми направи впечатление, че са махнали безплатната доставка до адрес. Ама не ми пречи и от офис на Спиди. По принцип от Озон съм супер доволна, в последния месец два пъти ми се наложи да връщам/ заменям неща- комуникацията с тях е супер, а и правят всичко възможно да улеснят клиента.

# 1 435
Аз поръчах в 15ч. Вече се води готова за изпращана пратката от Емаг.
Кой пусна мухата за пречиствателя Хомс? Еми, поръчах го Wink отдавна исках пречиствател за стаята на децата

# 1 436
  • София
Доволна съм и аз днес. Поръчах пералня от Емаг в първите секунди. После направих още две поръчки- един контролер за плейстейшън и единият ми син си поръча айфон 11. Не знам дали е ок цената му, ама младежът си го плаща сам и смята, че е добре. Даже вече са изпратени и трите неща. Пуснах и от Озон едни слушалки за другия ми син, та и на мен ми направи впечатление, че са махнали безплатната доставка до адрес. Ама не ми пречи и от офис на Спиди. По принцип от Озон съм супер доволна, в последния месец два пъти ми се наложи да връщам/ заменям неща- комуникацията с тях е супер, а и правят всичко възможно да улеснят клиента.

Каква пералня поръчахте?

# 1 437
И аз купих Instant pot duo crips + air fryaer.
Това е най-купуваното нещо май на този черен петък.
Напазарувах сериозно и в магазин на Златна рибка, където нямаше никой.
Инстант рот_а откъде го поръчвате.
От официалният сайт за България.
InstantPot.bg

# 1 438
Цените на Instant Pot бяха еднакви навсякъде. Лично аз предпочетох друг търговец, който дава опция за купуване на вноски.

# 1 439
Кажете откъде да взема елха сега по черния петък?

Общи условия

Активация на акаунт