Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 280
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 440
Кажете откъде да взема елха сега по черния петък?
Аз поръчах от Foxigy.bg

# 1 441
  • София
Скрит текст:
Доволна съм и аз днес. Поръчах пералня от Емаг в първите секунди. После направих още две поръчки- един контролер за плейстейшън и единият ми син си поръча айфон 11. Не знам дали е ок цената му, ама младежът си го плаща сам и смята, че е добре. Даже вече са изпратени и трите неща. Пуснах и от Озон едни слушалки за другия ми син, та и на мен ми направи впечатление, че са махнали безплатната доставка до адрес. Ама не ми пречи и от офис на Спиди. По принцип от Озон съм супер доволна, в последния месец два пъти ми се наложи да връщам/ заменям неща- комуникацията с тях е супер, а и правят всичко възможно да улеснят клиента.

Каква пералня поръчахте?

https://www.emag.bg/peralnja-samsung-7-kg-1400-ob-min-klas-b-mot … -le/pd/D1Q8W0MBM/

# 1 442
Някой може ли да се включи с препоръка за ел. влагоабсорбатор на добра цена?

# 1 443
И мен ме одрусах 20 лева за доставка от Озон миналата седмица 😀Поръчката ми беше за 250 лева и съм навъртяла не знам какъв оборот към тях, постоянно поръчвам.Признавам си, че даже не бях видяла, че съм платила за доставка, защото никога досега не съм плащала и просто успяха да ме изненадат .Бяха доста неща и съм изтървала, че крайната сума не отговаря😂

# 1 444
И аз исках да поръчам нещо от озон, но ми начисляваше 20лв. доставка.
Писах в чата и ми отговориха, че се водело обемен продукт.
Не поръчах.
И днес предпочетох друг търговец за продукти, които ги имаше и при тях, въпреки че ми даде БД.
Пишете в контактната форма.
Предполагам, че ще обърнат внимание и ще прекратят тази практитка.

# 1 445
Момичета,новата ми,дългочакана придобивка. 🥰

Веднага го тествам с едни пилешки хапки с галета и пържени картофки. 😃

А това е придобивката на мъжа ми,не искахме да се изхвърляме за кафемашина. Дано тази е ок.

# 1 446
Кажете откъде да взема елха сега по черния петък?

Взехме от Метро, 180 см 129 лв. Не знам дали е добра оферта по принцип, но на нас ни се стори изгодна, елхата я нямаше показана, редом с другите. Поради тоя факт се позачудих, но като я отворих е и сглобихме в нас, уау! Уникална! Не съжалявам, че поехме този риск. В Джъмбо има май по-евтини, но мострите поне ми се видяха някак оредели, прозрачни.

# 1 447
Намалението в Зара,мисля,че ще бъде на 20 или 21,поне всяка година е така.Един ден предварително го обявяват и пускат какво ще намалят и можеш да си го сложиш в кошнцата и на намалението направо да поръчаш,но трябва да си много бърз,че по хубавите неща за секунди се изчерпват .

# 1 448
Много си ползвам еърфраера аз, взех преди месеци на Вортекс. Честити придобивки на всички.
Май и аз се навих за кафе машината Grinning

# 1 449
  • Разпиляна във въображението
Взех мултикукъра на ИП Прото. Отделно близо 150 лв. в Озон. И добре, че направих поръчката за там в мола, защото прибирайки се играта за РС 4 вече беше изчерпана. Предстои поръчката в Манго и край.

# 1 450
Момичета,новата ми,дългочакана придобивка. 🥰

Веднага го тествам с едни пилешки хапки с галета и пържени картофки. 😃

А това е придобивката на мъжа ми,не искахме да се изхвърляме за кафемашина. Дано тази е ок.

Честито! Кафемашината е точно като нашата и прави страхотно кафе! Кой модел е еърфраера? Изглежда много компактен? Много им се чудя. Мисля да заместя фурната с такова чудо, понеже казват, че няма много миризми при тях, дали е така, според вас?

# 1 451
  • Пловдив
Искам да взема овлажнител на въздух. Какво да гледам? Някъде срещали ли сте?

И аз се интересувам от овлажнител за въздух, някой може ли да препоръча добър такъв? Не съм много ориентирана какво е важно да има като характеристики. Намирам само някакви с ароматизатори и светлини, а ми трябва просто да овлажнява въздуха в помещение.

# 1 452
Аз като избирах овлажнител исках да показва влажността в помещението и да мога да избирам колко процента да бъде. Отделно таймера беше с предимство и да е с голям обем на каната, да не се налага посред нощ да го зареждам. Също и да бъде тих, че аз трудно заспивам на шум.

# 1 453
За лаптопи, когато доставчика е Емаг как стои въпроса с гаранцията?

# 1 454
  • София
Скрит текст:
Доволна съм и аз днес. Поръчах пералня от Емаг в първите секунди. После направих още две поръчки- един контролер за плейстейшън и единият ми син си поръча айфон 11. Не знам дали е ок цената му, ама младежът си го плаща сам и смята, че е добре. Даже вече са изпратени и трите неща. Пуснах и от Озон едни слушалки за другия ми син, та и на мен ми направи впечатление, че са махнали безплатната доставка до адрес. Ама не ми пречи и от офис на Спиди. По принцип от Озон съм супер доволна, в последния месец два пъти ми се наложи да връщам/ заменям неща- комуникацията с тях е супер, а и правят всичко възможно да улеснят клиента.

Каква пералня поръчахте?

https://www.emag.bg/peralnja-samsung-7-kg-1400-ob-min-klas-b-mot … -le/pd/D1Q8W0MBM/

Моята е същата! Ще съм ви благодарна да споделите, дали дрехите ви миришат на омекотител след прането! Това ми е голяма драма и искам да я сменям. Но моята е на 8 години , може да има някаква промяна!

Общи условия

Активация на акаунт