Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 294
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 455
Момичета,новата ми,дългочакана придобивка. 🥰

Веднага го тествам с едни пилешки хапки с галета и пържени картофки. 😃

А това е придобивката на мъжа ми,не искахме да се изхвърляме за кафемашина. Дано тази е ок.

Честито! Кафемашината е точно като нашата и прави страхотно кафе! Кой модел е еърфраера? Изглежда много компактен? Много им се чудя. Мисля да заместя фурната с такова чудо, понеже казват, че няма много миризми при тях, дали е така, според вас?
Има миризма,зависи какво готвиш,но е много удобно,слагаш и забравяш,как се казва,затова си заслужава.

# 1 456
  • София
Martinez - до -57% на избрани продукти. До 27.11 или изчерпване на количествата.
Цените не са надути преди това, поръчах 7 аромата всичките по 9.89 за брой вместо 23 лева.

# 1 457
  • Пловдив
Момичета, не знам как готвите в тези еър фраери. Аз по-безвкусни храни не съм яла. Пробвах няколко дни едно Делимано, ами нищо не ми се получава - пържени картофи по средата са сурови, а в краищата изгоряха, два пъти ги пусках на програмата, а бяха нарязани на перфектни ленти. От кюфтетата също нищо не стана - вътре си бяха чисто сурови, пилешки хапки и те вътре сурови. Пържоли не съм пробвала, но то кюфтето не успя да опече, камо ли пържола.
А не е евтин фраера. Сигурно по-скъпите имат по-добри опции, но някакси след теста с Делиманото не успях да се убедя и да си купя.
И за да се утеша, направих голяма поръчка от Златна Рибка Joy

# 1 458
Буквално скъсвам от ползване моя Instant Air Fry. Месо вече не готвя по друг начин, пуешкото особено става божествено. Който е бил вкъщи, единодушно заявяват, че месото е топ.
Явно си зависи от марката.

# 1 459
  • Пловдив
Може ли линк за вашия фраер.
Мъжът ми каза да идваме и ние на гости.

# 1 460
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз имам делимано фраера, и днес пробвахме instant pot с капака за фраер, като за пръв път с картофи.. Ами наистина има разлика в начина по който станаха.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 23:56 от christiana_

# 1 461
  • Вестерос
Момичета, не знам как готвите в тези еър фраери. Аз по-безвкусни храни не съм яла. Пробвах няколко дни едно Делимано, ами нищо не ми се получава - пържени картофи по средата са сурови, а в краищата изгоряха, два пъти ги пусках на програмата, а бяха нарязани на перфектни ленти. От кюфтетата също нищо не стана - вътре си бяха чисто сурови, пилешки хапки и те вътре сурови. Пържоли не съм пробвала, но то кюфтето не успя да опече, камо ли пържола.
А не е евтин фраера. Сигурно по-скъпите имат по-добри опции, но някакси след теста с Делиманото не успях да се убедя и да си купя.
И за да се утеша, направих голяма поръчка от Златна Рибка Joy
На Делимано явно не става уреда. Нашият на филипс прави страхотни кюфтета, пържоли, въобще месо. Всичко си овкусяваме предварително. Сочно е, запечено. С картофите също съм нямала никога проблем. Слагам им малко олио обаче или зехтин.

# 1 462
Някой може ли да се включи с препоръка за ел. влагоабсорбатор на добра цена?
https://maxair.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … 5%D0%BB-twe-w20a/
Само за добър мога да кажа, вече за цената си е по преценка на всеки добра ли е или не.
Ползваме го 3 год. и много работа ни върши. И до сушката с прането го слагам когато някои дрехи не са подходящи за сушилня.

# 1 463
Здравейте, търся голямо котешко дърво, ако някой види или е поръчвал от някъде. Имам едно от zooplus, но ми се иска да взема още едно намалено. Гледах в емаг и са ми мънички, искам поне 170см. Дайте съвет къде да търся?

# 1 464
Може ли линк за вашия фраер.
Мъжът ми каза да идваме и ние на гости.

https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-air-fryer/

Заповядайте, вкъщи е като хан, гости не връщам Grinning

# 1 465
Здравейте! Някой има ли роботът Roomba® Combo(R111840)? В момента е намален в сайта. Отзиви?

# 1 466
Аз нямам ,но ако ще поръчвате има допълнителен код за отстъпки - Теа5
Здравейте! Някой има ли роботът Roomba® Combo(R111840)? В момента е намален в сайта. Отзиви?

# 1 467
Аз също поръчах пералнята на Самсунг от Емаг в първите минути - пише, че е регистрирана поръчка, но няма повече информация. Как мога да проверя статута?

# 1 468
Здравейте, аз търся прахосмукачка робот, гледам промоциите на технополис. Имам котка и две деца. Колебая се между MAMIBOT Exvac 660, IROBOT ROOMBA E5 SILVER или 698 или  LENOVO T1S. Някой може ли да помогне? От два дни чета темата за роботите. Съвсем се обърках. Тези са с отстъпка в момента. Бюджетът ми е околко 500 лева. Благодаря предварително!

# 1 469
Гледам в емаг крейзи дейс на някои неща има, който е опущил вчерашното намаление, да провери пак..може нещото още да е на ниска цена Simple Smile

За робот прахосмукачка...вижте в темата за тях, ще ви упътат бързо...

Общи условия

Активация на акаунт