Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 975
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 725
Някой, който е поръчвал вече от Уайкики може ли да сподели нещо, което си заслужава?

Суитчъри има доста намалени. Има и пуловери и връхни дрехи. Суитчър от 25 лева сега го вземам за 13 плюс безплатната доставка.

# 1 726
Струва ми се, че Уайкики са надули цените доста.
От линковете по-назад на сапуни Дав, пък виждам, че са намалили грамажа. Скоро не съм купувала и се изненадах и от цената, и от грамажа.

# 1 727
Който има възможност да разгледа на LC Waikiki. Сега се регистрирах и получих 10% отстъпка за първа поръчка  + 30% и други 15% отделно. Доста от дрехите са намалени страшно много и доставката е безплатна

Дано няма уловка накрая

С код ли получаваш тези 30 и допълнителни 15% отстъпка?

# 1 728
Специално този детски елек преди две седмици в магазин беше намален и беше около 25 лева, което тогава ми се видя много скъп и не го взех, сега пък е направо абсурдна цената с намаление..., ама реалната никога не е била 50 лева https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/бебе-момиченце/Е … к/5798613/2531361

# 1 729
Който има възможност да разгледа на LC Waikiki. Сега се регистрирах и получих 10% отстъпка за първа поръчка  + 30% и други 15% отделно. Доста от дрехите са намалени страшно много и доставката е безплатна

Дано няма уловка накрая

Да, с код, за 30-те. Другото се случи да е 15%намалено.

# 1 730
  • София

Дано няма уловка накрая

Кода е Extra30, аз поръчах тениски, тази с кода е 7лв.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D1%8A%D0% … 0/5560475/2301599

# 1 731
  • Beyond the stars
Някой, който е поръчвал вече от Уайкики може ли да сподели нещо, което си заслужава?

Има отделна тема за Lcwaikiki, че много ще се разводни тук темата.

# 1 732
Днес получих лаптопа от Емаг,този път много бързи.Дойде си само по кашонче,без никаква допълнителна опаковка....Утре ще му инсталирам един Уйнд10 и детето ще е мега щастливо....Сега го включи да се зарежда и очичките й блестят от радост....И ей сега три бързи поръчки от Кикито....Отивам да лягам да спя,щото заплатата свърши.....

# 1 733
Аз напоръчвах от LCW , миналия петък и днес дойдоха нещата - аз поръчвам от там ризи за ММ ,че той е 3XL и от там нямам нито една объркана - да му е свръх голяма или малка. Всички отстъпки ми се добавяха / наслагваха- и тази за 20-25% за ноември /Екстра20 и тази за 10% за първа поръчка ... т.е. якето на лапето е излезло с 2-3 лв по-евтино. Ризите са много хубави , 100% памук ( плътни и мекички - на едната пише габардин, а на другата шотланско каре ...). Взех и един пуловер за подарък на един тийн - нещо средно между блуза и пуловер е ( като на вафлички) , но ми хареса де Wink
Сега пак се засилвам да гледам, но аз съм се затрупала с дрехи ( то като пуснат намаления и като овършея Пепко, Синсей,ХМ,Ризърввд и LC Wikki - накупувайки за следващия сезон Wink Wink и ей така като дойдат промоциите в сезона и нищо не мога да харесам Sad

Скрит текст:

# 1 734
Аз напоръчвах от LCW , миналия петък и днес дойдоха нещата - аз поръчвам от там ризи за ММ ,че той е 3XL и от там нямам нито една объркана - да му е свръх голяма или малка. Всички отстъпки ми се добавяха / наслагваха- и тази за 20-25% за ноември /Екстра20 и тази за 10% за първа поръчка ... т.е. якето на лапето е излезло с 2-3 лв по-евтино. Ризите са много хубави , 100% памук ( плътни и мекички - на едната пише габардин, а на другата шотланско каре ...). Взех и един пуловер за подарък на един тийн - нещо средно между блуза и пуловер е ( като на вафлички) , но ми хареса де Wink
Сега пак се засилвам да гледам, но аз съм се затрупала с дрехи ( то като пуснат намаления и като овършея Пепко, Синсей,ХМ,Ризърввд и LC Wikki - накупувайки за следващия сезон Wink Wink и ей така като дойдат промоциите в сезона и нищо не мога да харесам Sad

Скрит текст:

Как стана това за 25%?

# 1 735
Някой търсеше фдт ЕЛ double wear. В момента е на 62.20 в makeup.

# 1 736
Някой знае ли на LC Waikiki има ли опция доставяне до офис на еконт. Не искам до адрес.

Аз си поръчвам до офис.
В адрес за доставка пиша адрес на офис Еконт и така си взимам пратките.

# 1 737
  • при моите любими
И аз поръчах от Кикито. Халат за баня за детето. Купувала съм и преди и ми допада качеството. Цената с намалението е добра. Поръчах и шалте за спалня за подарък. Дано е качествено. Като цени ми излязоха много изгодни на фона на други подобни продукти по магазините. Сега ако намеря и сатенирани спални комплекти на добра цена, ще съм още по-доволна.

# 1 738
Бях си харесала една парочистачка в емаг, но с намалението пак беше 100 лв, та я открих в някакъв неизвестен сайт за 86. В петък я поръчах, утре пристига заедно с още една пратка от озон. Много бързи всички тази година. В нотино  Double wear идва на 61 лв с намалението сега. Не съм следила преди цените.
В петък мисля да се разходя до Сефора, хм и ссс за една шапка и чанта и да приключвам,че и мойта заплата не й харесват тея черни петъци и чудесии Grinning

# 1 739
  • Beyond the stars
Някой с мнение за сайтът BuyBest ?
Добри цени излизат за смарфони, гледам уж добри оценки насам натам, но сефте го чувам.

Общи условия

Активация на акаунт