Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 994
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 740
Мъжки колани от естествена кожа да сте виждали под 50 лв с намалението?

# 1 741
Поръчката от емаг дойде днес. Браво за бързината.
Поръчах още от озон, Пирин Хил и НМ.

# 1 742
Някакви сайтове за грим с безплатни доставки и намаления?

# 1 743
  • София
Някой с мнение за сайтът BuyBest ?
Добри цени излизат за смарфони, гледам уж добри оценки насам натам, но сефте го чувам.
Ето отзиви за фирмата, аз не бих се занимавала с тях. https://www.kaldata.com/forums/topic/300072-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D … E%D1%82-buy-best/

# 1 744
  • Beyond the stars
Някой с мнение за сайтът BuyBest ?
Добри цени излизат за смарфони, гледам уж добри оценки насам натам, но сефте го чувам.
Ето отзиви за фирмата, аз не бих се занимавала с тях. https://www.kaldata.com/forums/topic/300072-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D … E%D1%82-buy-best/

Благодаря Heart. Тъкмо и аз го ровя, вътрешното ми усещане не ме е излъгало.

# 1 745
В края на годината,наистина ли пускат пак намаления и то по-дълги и по-голями?

# 1 746
  • Горна Оряховица
Миналата година си взех на ЧП ел. Четец  kindle за 50 евро. Сега са още на по-висока цена освен този
https://www.amazon.de/-/en/Kindle-Kids-access-thousand-Rainbow/d … ngS_M_45919efb_68
Четох и не виждам разлика от стандартния киндъл с подсветка? Искам да подарък да взема, не е за дете. Този просто е цветен и има абонамент безплатен, нали така?

# 1 747
  • София
Инфлуенсахте ме и уважих и аз Уайкики. Ама бебето е виновно, че се буди рано, аз тогава съм най - слаба 😁

# 1 748
.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 07:14 от Lemy

# 1 749
  • Пловдив
Здравейте!Направих 3 поръчки от Емаг, вчера дойдоха двете, третата вече е изпратена.Направо съм очарована за бързината им,предвид натоварения период.Поръчах външен хард диск,мастило за принтера и Лего за децата,и всичко на много добри цени.
От Черния петък чакам още сушилня Електролукс от Техмарт.Поръчах я в неделя, веднага звъннаха да потвърдим поръчката,но да видим кога ще дойде.
Чакам Синсей да направят по-голяма промоция или поне безплатна доставка.
Уайкикито наистина им е счупен сайта-на всичко, което харесах,ми дава няма такава страница.

# 1 750
Каквото и да цъкна в LC показва няма такава страница, ай сиктир и те и тъпият им сайт. 🙄

И на мен се случи така с някои от стоките... Не знам помислих, че са свършили. Ще видя дали има приложение.

Изчерпани са  за това така дава.
Аз колкото пъти да влаза и харесам нещо, все няма номера или е изчерпано. За това в реала си пазарувам от тях...имат яки намаления там.

# 1 751
На LCW 25% -те допълнителни са с код EXtra25, който сега е EXTRA30 ..той ще се насложи допълнително на всички останали намаления ( за първа поръчка и различните намаления от 10-15-20 ..% , ако има такива за конкретния продукт).

# 1 752
  • Варна
Мен ме инфлуенснахте за CCC. Има ли някакви кодове за вече намалени стоки?

# 1 753
Аз от черния петък се отчетох в mangooutlet, докато поръчам някои продукти свършиха, но пак съм доволна, имаше много изгодни дрешки за детето за следващия сезон.

Поръчах столче за кола на besafe, лятото също бяха намалени, но сега мисля, че цената е по-добра и не съм убедена, че повече ще го намалят.

От eMAG поръчах памперси, мокри кърпички кашон и едни кецове за мен. Принципно не поръчвам подобни неща оттам, но цените ми се сториха изгодни.

Само, че след полунощ пуснаха по-добра оферта за памперси, но не и за мокри кърпички, както и за кецовете, все пак не отказах поръчката.

Към момента пък кецовете са на по-ниска цена от тази на “черния петък”.

Не можеш да им хванеш спатиите.

Ходих и до Технополис, но разочароващи оферти,  освен това беше голяма блъсканица от хора.

Иначе още на 30% процента на комсед купих всички коледни подаръци за децата и количка Cybex на 27% намаление от раятойс.

Излиза, че основно детски неща съм пазарувала, но все пак мисля, че ми излезе по-изгодно.

Opticlasa имат до края на месеца на половин цена рамки, очила и стъкла. Възползвах се, но честно казано не съм убедена дали няма предварително завишаване на цените.

# 1 754
Инфлуенсахте ме и уважих и аз Уайкики. Ама бебето е виновно, че се буди рано, аз тогава съм най - слаба 😁

То моето съобщение, точно инфлуенсърско звучи 😂

Общи условия

Активация на акаунт