Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 986
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Където морето целува небето...
В ССС очаква ли се нещо повече в петък във физическите магазини, или и днес може да се купуува?

# 1 756
Mango обяви до 50% днес

# 1 757
Важното е касовия бон,гаранционната карта е все едно.
Е, не е все едно. Например, в някои сервизи я искат, попълват, късат там талончета, зависи марката и сервизното обслужване как са настроени.

Тета, обади се или пиши в Технополис, кажи че липсва гаранцията и ще ти я пратят или донесат допълнително.

# 1 758
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5909992/2485406

Според Вас струва ли си този суитчър. Може би е малко нелепо с тоя надпис, не сме в САЩ все пак.

# 1 759
Писала съм им, вдигнаха ми нервата.
За законовата гаранзия карта не е нужна.
За търговската, която я дава производител, може и да трябва.
Но за законовата отговаря продавача, позоваваш се директно на закона, а той иска само касов бон.

Суитчерът си е ок и нормален. Rolling Eyes

# 1 760
  • Beyond the stars
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5909992/2485406

Според Вас струва ли си този суитчър. Може би е малко нелепо с тоя надпис, не сме в САЩ все пак.

Вземете си с Монтана, универсално Grinning

# 1 761
teta75, не се тревожи. Някои уреди нямат хартиена гаранционна карта. Бавно навлизат в 21 век Wink
Последните месеци подмених всичките си уреди, нямат (или ако имат не знам къде са). Предупредена съм и пазя касовите бележки. За един уред виках техник (напразно се оказа, грешката е била в мен), само касовата бележка поискаха да видят.
Онзи ден купих от Технополис прахосмукачка-стик, скъпа, пак без гаранционна карта. Подаде ми я момчето с думите "касовата бележка е гаранцията". Като плащах, касиерката каза същото. И в двата случая без да питам.
Уредите са ми регистрирани в сайтовете.

# 1 762
Аз взех едни апрески на детето от Мат Стар.
По принцип купувам от Кауфланд, че са хубави ама явно са решили, че тая година няма да има зима и още не са ги пуснали Wink
Сега поръчах 2 якета от Кикито. Моите деца основно с техни якета обличам.
Вчера докде пречиствателя от Емаг.
Чакам мултикукър и май това е

# 1 763
Работила съм в магазин за техника дълго време,за това се изказах.Лични наблюдения Simple Smile

# 1 764
Понеже от няколко седмици си говорим за сапуни Дав, ето цената им в Метро - това е редовна цена на брой (уточнявам, защото някои хора си мислят, че от там не могат да се купуват единични бройки, в случая може):

# 1 765
  • София
Момичета, гаранцията от Емаг се явява фактурата , която е пратена по мейл ли?

# 1 766
  • Сф
В сайта на емаг би трябвало да е фактурата.

# 1 767
Момичета, гаранцията от Емаг се явява фактурата , която е пратена по мейл ли?
В профила в емаг има в менюто Гаранции и там са всички гаранции на всичко купено от Вас и периода им на изтичане.

# 1 768
Понеже от няколко седмици си говорим за сапуни Дав, ето цената им в Метро - това е редовна цена на брой (уточнявам, защото някои хора си мислят, че от там не могат да се купуват единични бройки, в случая може):

Това е цена без ДДС, по спомен..
Но пак си е изгодна де..

На емаг гаранзиите са електронни, в профила..

# 1 769
Тета, виж че пише С ДДС

Общи условия

Активация на акаунт