Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 781
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 025
Момичета, аз ли нещо не съм разбрала...в приложението на Зара няма опция за доставка до магазина. И това в 21:01. Доставка до адрес 10лв...емии дръжте си ги...Видях,че отгоре пише ,че има някакви специални условия за доставка за намалението,ама никъде не виждам нищо описано конкретно
Има, поръчах някои неща на детето … доставка обаче чак на 12 Дек Sad

Пак да питам магазина за пантофи дали има ЧП ?!

# 2 026
В ХМ влизам през браузър. Нямам ап. Би трябвало да е лесна регистрацията. Ако се затрудниш..виж в темата за хм, че аз не я следя много ..да не те подведа.

# 2 027
Благодаря за споделената оферта за маратонките,майка ми носи малък номер,та екстра дойде промото Joy

# 2 028
Момичета, аз ли нещо не съм разбрала...в приложението на Зара няма опция за доставка до магазина. И това в 21:01. Доставка до адрес 10лв...емии дръжте си ги...Видях,че отгоре пише ,че има някакви специални условия за доставка за намалението,ама никъде не виждам нищо описано конкретно

Кой е тоя магазин? Една дама назад сподели линк за намаленията в дъ мол, там пишеше, че в ДЕ фонсека ще има - 20% на всичко май. Те, мисля, имат пантофи, междудругото някой взимал ли е от там, качествени ли са?

Тета, мерси!

# 2 029

Кой е тоя магазин? Една дама назад сподели линк за намаленията в дъ мол, там пишеше, че в ДЕ фонсека ще има - 20% на всичко май. Те, мисля, имат пантофи, междудругото някой взимал ли е от там, качествени ли са?

Тета, мерси!
Магазинът беше Vesk Bulgaria , не разбрах дали е само онлайн Simple Smile

# 2 030
До сега само Озон ме мина с 20 лв. ама го преглътнах. Хъхъхъ. Поръчах слушали геймърски намалени много и като дойдоха видях, че с 20 лв. са още по намалени. Можех да направя гимнастика да ги върна и да поръчам с актуалната цена ама не ми се занимава. Grinning
Иначе до сега съм доволна от другите покупки, но маратонки маркови за 12-15 лв дори не съм виждала Simple Smile

# 2 031
  • Пловдив
Е пък по колко слота имат... за 1мин ли свършиха.Много тъпо. Нищо де, ще ми спестят някой лев Joy

# 2 032
# 2 033
В сайта на wooden spoon -25% на всичко от 25-27 ноември .

# 2 034
Гримовете от Sinsay безопасни ли са? Има намаления, но да не стане беля. Много обичам сенки за очи 😍

# 2 035
  • Пловдив
До сега само Озон ме мина с 20 лв. ама го преглътнах. Хъхъхъ. Поръчах слушали геймърски намалени много и като дойдоха видях, че с 20 лв. са още по намалени. Можех да направя гимнастика да ги върна и да поръчам с актуалната цена ама не ми се занимава. Grinning
Иначе до сега съм доволна от другите покупки, но маратонки маркови за 12-15 лв дори не съм виждала Simple Smile

Озон имаха някаква политика, ако до 7 дни цената на продукт, който си купил, се понижи, ти връщат разликата. Не знам дали е актуално още. Преди 2-3 години ми се е случвало, писах им и ми върнаха разликата под формата на ваучер. Може да им пишеш, нищо не губиш.

# 2 036
  • Стара Загора
аз почти не намирам в дъглас да са по-евтини от нотино каквото и да е когато и да е, въпреки всички промоции

да помоля: зоомагазин дали има намаляващ по ЧП? не намирам...
https://www.zooplus.bg/info/about/cyberweek-promo?mkt_source=180 … B09%253A58%253A19

# 2 037
Реа, Озон имат ценова защита
Скрит текст:

# 2 038

Ужас 😂

# 2 039
  • Точно където трябва
Аз търся препоръка за читав смарт часовник. Ако може да не струва 500 лв.

Общи условия

Активация на акаунт