Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 799
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 040
Накупих от Дъглас комплекти за подарък. Всичко е с доставка до магазин, та спестих таксата за наложения платеж.

И от Зара успях две ризи и едни обеци, исках едни ботуши, но изчезнаха за минути, ще ги дебна, ако някой връща... Имах безплатна доставка до магазина в Парадайс.

Мисля още едни маратонки Nike от Fashion Days.
Остана HM евентуално и утре от Сефора.

Добре, че Лили нямат намаление пак 50%, защото ще се разоря.

# 2 041
Оф, някакси се надявам Лили да ни изненадат. Тъкмо ми свършиха нещата от миналата година, които бях поръчала Simple Smile

# 2 042
Оф, някакси се надявам Лили да ни изненадат. Тъкмо ми свършиха нещата от миналата година, които бях поръчала Simple Smile

Не мисля. Единствено за каталозите знам, че като се върнат ще има отстъпка.

Според Вас струва ли си тая палитра за 30 лева?

# 2 043
Да ама при нас не дават каталози Simple Smile

# 2 044
Да ама при нас не дават каталози Simple Smile

За кой град става въпрос? 🤔 Трябва да дават навсякъде...

# 2 045
И аз поръчах коледни комплекти от Дъглас за подарък, а може и за мен да остане някой 😂 Супер приятно се изненадах, че са с -40% и мерси на потребителката, която сподели, че до магазин няма такса, защото нямаше да го забележа Simple Smile

# 2 046
Аз все пак си поръчах от дъглас няколко неща на The Ordinary. Много рядко ги намаляват и таксата за наложен платеж не ме спря.

# 2 047
Кои маратонки коментирате малки? Да видя и аС😅🤣

# 2 048
Аз търся препоръка за читав смарт часовник. Ако може да не струва 500 лв.

Huawei watch GT3 ,в Емаг 369 лв .
Бях с GT 2 ,излезе GT3 и го смених.
Доволна съм.

# 2 049
Днес си получих парогенератора от Емаг. Сърдечно благодаря на потребителката, която писа за голямото му намаление (от 900 на 500). Веднага го изпробвах и съм супер доволна Blush

# 2 050
Знаете ли дали има намаления в сефора през декември.Тогава ще имам път към София и бих искала да се отбия дотам ?

# 2 051
Аз все пак си поръчах от дъглас няколко неща на The Ordinary. Много рядко ги намаляват и таксата за наложен платеж не ме спря.

Aз пък тръгнах да се замислям дали да дам 30 лева за сенки за очи 😂

# 2 052

😎 доставката по-скъпа от обувките,доволна съм.

От къде изкара тази цена, най-евтините които излизат на мен са ми 36лв, още на обяд преглеждах сайта..?

# 2 053
JACKLIN* , https://www.fashiondays.bg/p/Тенис-обувки-game-court-Жени-adidas-performance-p3745222-1/?ref_id=1043847605 отчита го като спам,явно

# 2 054
За сенките по-горе - според мен не си заслужава парите , освен ако поне 2/3 от цветовете не използвате ...а надали всичките ще ви отиват ..и ако ще ползвате 5-6 , съвсем пък не. На Revolution има хубави намаления сега, а техните сенки ги харесвам и често ги пускат на промоции все някъде.
Иначе , и аз скромно се отчитам още два чифта обувки от ЦЦЦ сега пуснах една поръчка за боти на голямото и розови светещи летни маратонки за малкото-30% е там намалението за ЧП ( не знам защо ,но предпочита вече с маратонки да ходи лятото или сандали със затворени пръсти ...).
Скрит текст:
И тъкмо се прибирам и ММ вика , видя ли долу в гаража какви маратонки купих на детето за Коледа - Джордънки ( каквото и да значи това ) ......та сега има бол ....Да е жив и здрав , да ги скъса от игра Wink

Общи условия

Активация на акаунт