Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 892
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Да дам малко отчет какви ги свърших в обедната. Grinning
Ходих да купя билети от Музея на илюзиите в София. До края на деня имат 30% отстъпка, мисля, че важи и онлайн.
Минах  и през Теранова за някакви дреболийки и се възползвах от - 20%. Дадоха ми ваучер за -30% за рокли, поли, потници и дънки ( дамски), който ще важи от 07.12 до 12.12.

# 2 131
  • Варна
Teta, виж в аптека Гален в секцията Черен петък Лореалската ти боя не излиза ли по-изгодно...

# 2 132
  • София
[
някой питаше за NEXT
[/quote]

Откъде е тази информация? Не виждам такъв банер на сайта

Покрай eyerim попаднах на още един сайт с добри цени, изглежда надежден. Някой поръчвал ли е от там?
https://www.otticasm.com/en/polaroid.html?p=1
[/quote]
 не е за онлайн  покупки от NEXTDIRECT , а за магазина в Мол Сердика.

# 2 133
Teta, виж в аптека Гален в секцията Черен петък Лореалската ти боя не излиза ли по-изгодно...

7.72 лв е в Гален, май е същото ...то аз и пуснах сутринта де, та...мерси все пак.

# 2 134
  • Стара Загора

# 2 135
Аз поръчах от Артсървиз, които имат 10% на всичко, дано не стане проблем като със Стативи.
Поръчах и от Синсей, но исках да отменя поръчката, защото не ми се е отчела отстъпка (първоначално изглеждаше отчетена, при потвърдителния имейл се оказа, че не е; предните дни не можех да поръчам от сайта им, затова нещата ми стояха в кошницата). Оказа се, че не може и сега трябва да я отменям в Спиди. Не знам как се прави това и дали струва нещо. Подразниха ме много, а и без това не се чувствам съвсем добре, защото съм болна!

# 2 136
Спиди като ти пратят съобщение във вайбър просто последваш линка и отказваш пратката.На мен ми се е случвало при дублирана поръчка,звънях викам им не виждате ли че са еднакви.Мислели че искам едно и също пуснато през две минути,да бе.Както и да е де,лесно е не се ядосвай за глупости.Аз не си харесах нищо от тях юли месец имаше по хубави намаления на зимни неща и още имам и неносени

# 2 137
Здравейте! Харесах си яке и маратонки, но не виждам  таблица с размери.

# 2 138
Благодаря за информацията; интересното е, че им писах веднага, след като видях грешката, но получавам някакви автоматично генерирани отговори (при това два с противоположна информация). Ми поне да напишат, че тази връзка чрез имейл не става за нищо, направо щях да се обадя!

# 2 139
Някой питаше за робот за прозорци,в Емаг има намален HUTT W55  на 287лв. А аз дебна за прахосмукачка робот,но няма.

# 2 140
Това на Некст е пълно безобразие Rage Как ида до мола с две деца...

# 2 141
Здравейте! Харесах си яке и маратонки, но не виждам  таблица с размери.

Нямам представа. Поръчах блуза- предполагам, че са стандартните  S,M,L

# 2 142
Поръчах боти от Грация стил, български, естествена кожа, -50%, дано да са качествени Simple Smile

# 2 143
Благодаря за информацията; интересното е, че им писах веднага, след като видях грешката, но получавам някакви автоматично генерирани отговори (при това два с противоположна информация). Ми поне да напишат, че тази връзка чрез имейл не става за нищо, направо щях да се обадя!

То синсей ми прилича на пепко. Има същите неща.

Иначе, бързо оздравяване 💚

# 2 144
  • вкъщи
Oriflame, всичко на 50 процента само днес.

Общи условия

Активация на акаунт