Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 929
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 355
Аз пък реших да чакам да започнете да връщате това, което не ви хареса от Черния петък, че да си взема нещо разопаковано и на по-ниска цена от еМаг Laughing
Вчера изпуснах една такава прахосмукачка робот на много прилична цена, докато се колебаех дали да рискувам с разопакован продукт Laughing Четох им правилата за връщане и там пише, че може да се върнат само неизползвани стоки. Та се чудя защо на разопакованите продукти пише, че имат следи от употреба и драскотини?!? Какво ви е мнението за тези стоки?

# 2 356
  • Beyond the stars
Не мога да намеря в Лили един продукт, който си поръчвах редовно от онлайн магазина. Дори им и писах преди седмици и никакъв отговор не ми върнаха!

Essence I love colour intensifying база за сенки да сте забелязвали онлайн или във физически? Или къде има в друг магазин?
Есенс са много зле с доставките напоследък и стелажите им са почти празни. Провери в Кауфланд на техния стелаж

Един молив за вежди накрая онлайн ще поръчам без значение доставката, ма никъде го няма.

# 2 357
Някой получи ли си поръчката на ЧП от Манго аутлет?

Имам една поръчка от 16.11 и една от 18.11 в сайта на манго статуса е изпратени,но нищо не съм получила и се притеснявам...

И аз съм с поръчки от 16.11 и от 21.11 Simple Smile Първата ми я изпратиха веднага, но дойде едва вчера. Втората си стои със статус being prepared вече доста време Disappointed . Мисля си, че проблемът е от това, че платих с кредитна карта. В резултат сега се опитват да съберат всички продукти, защото реално са предплатени (сумата ми е дръпната от картата), а вече някои от поръчаните стоки липсват. Ако бях избрала наложен платеж, щяха да ми пратят каквото имат от поръчаното, без да се бавят и да събират стоки от разни складове.

Не мисля че това е проблемът. Моята е от 20.11. и съм избрала да платя чрез НП. Още си е being prepared. Confused

# 2 358
Здравейте, Трябва ми коледен подарък за съпруга ми,телефон-Самсунг а53 ,много ми е важен,къде мога да го намеря на някоя оферта 😌

# 2 359
  • Ланкър, планините Овнерог
Определено някои търговци приемат сериозно тези кампании, за разлика от други. В петък късно вечерта пуснах поръчка в Нотино, снощи пуснах в Гален. И по двете поръчки имам мейли от днес, че пътуват. Демек, работят извънредно.
Тия ме утрепаха. Нещата ми ме чакат в офиса на Спиди. Зора да вземат да препишат малко.

# 2 360
Има Cyber Monday в Златна рибка, ако някой не се е възползвал от намаленията.

# 2 361
В Лили си сверете цените на нещата, които сте харесали, защото примерно маските на Миша са 4.45 за 1 брой (с намалението 4.45 за 2 маски).
В Ремедиум 1 маска е 2.47.
В ремедиум са с намаление от 25% на 2,47. В Лили става на 2,225  т.е с 20 ст. по-евтино излиза накрая.

# 2 362
Някой да има покривка за маса от Textura?

Търся отзиви за качеството. Дори с намаление ми се струват скъпи, но като цяло не знам как вървят цените на качествените покривки за всеки ден.

Халат и чаршафи съм имала от техтура, вече ги нямам, халат се сцепи хавлията доста бързо, а чаршафите плата изтъня някак от прането. Една покривка за легло капитонирана единствено седи, но тя е на вилата и почти не се ползва.
Подарък ми бяха от свеки, за made in china  такива пари не бих дала.

# 2 363
Има черен понеделник в Mr. Almond в случай, че някой се интересува:

# 2 364
В HM има Cyber Monday, но много постен.
Детското,почти нищо интересно,бях харесала някой неща,но те не включват офертата и друго нищо не съм гледала

# 2 365
  • София
Днес ми дойде хладилника от ТМ, платихме го миналия понеделник. Имаше една съфорумка, която чакаше от Зора, така че може би и те ще се активизират вече.

# 2 366
И аз чакам от Зора, все още ми е на статус - Не изпратена. А от Технополис днес ще ми дойде поръчката, която поръчах на 19ти. От Емаг също дойдоха днес легото за детето и пластелина. Малко ми ги бяха раздробили на 3 поръчки, ама се разбрах с доставчика заедно да ми ги достави днес.

# 2 367
  • Русе
Моят телефон, поръчан от Технополис на 18.11, още не е дошъл. Писах им вчера - срокът бил 14 дни. Ще почакам, бърза работа нямам, но е платен при поръчка. Днес ми дойде една рокля от НМ, която смятам да върна, получих и Синсей - дрехи за децата, в събота получих от Манго Аутлет и още една от НМ.

# 2 368
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес ми дойде хладилника от ТМ, платихме го миналия понеделник. Имаше една съфорумка, която чакаше от Зора, така че може би и те ще се активизират вече.
Аз бях със зОра за ЗорА Simple Smile От 19.11 ги чакаме да им се доработи, шеимсенезнае

# 2 369
  • Пловдив
Аз пък чакам сушилня от Техмарт от 20ти.Пише, че по време на такива акции,срокът за доставка е 10 раб.дни, така че се надявам до края на тази седмица да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт