Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 929
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 295
Аз от музея на илюзиите съм впечатлена. Писаха ми да ме питат дали съм си получила билета. Писах, че не и след час ( около 23ч снощи) ми изпратиха билета. Сега остава да посетим столицата догодина и да идем на музей Wink

# 2 296
  • Варна
Накупих доста изгодни неща за обзавеждане и дребни ремонти. Догодина вече ще имам време да следя намаленията за козметика и парцалки.

# 2 297
  • Стара Загора
В петък късно вечерта пуснах поръчка в Нотино, снощи пуснах в Гален. И по двете поръчки имам мейли от днес, че пътуват. Демек, работят извънредно.
И аз в петък след 12 вечерта пуснах от Нотино и са ми пратили съобщение, че поръчката е на път.

# 2 298
  • Beyond the stars
Някъде има ли съдомиялна на добра цена към момента?

Techmart имат некви black days

# 2 299
  • София
Някой получи ли си поръчката на ЧП от Манго аутлет?

Имам една поръчка от 16.11 и една от 18.11 в сайта на манго статуса е изпратени,но нищо не съм получила и се притеснявам...

И аз съм с поръчки от 16.11 и от 21.11 Simple Smile Първата ми я изпратиха веднага, но дойде едва вчера. Втората си стои със статус being prepared вече доста време Disappointed . Мисля си, че проблемът е от това, че платих с кредитна карта. В резултат сега се опитват да съберат всички продукти, защото реално са предплатени (сумата ми е дръпната от картата), а вече някои от поръчаните стоки липсват. Ако бях избрала наложен платеж, щяха да ми пратят каквото имат от поръчаното, без да се бавят и да събират стоки от разни складове.

# 2 300
Пристигнаха ли ви поръчките от сайта на манго аутлет ?! Моята от 21ви с наложен платеж и си седи с един и същи статус

# 2 301
Medy не е в това проблема. Тъкмо писах в темата за Манго, че от три поръчки направени на 20.11, само една е изпратена, а останалите още се подготвят. Никога не плащам с карта в аутлета.

# 2 302
И аз съм с наложен платеж. Надявам се другата седмица да дойдат вече...ама дали?

# 2 303
  • София
Аз от музея на илюзиите съм впечатлена. Писаха ми да ме питат дали съм си получила билета. Писах, че не и след час ( около 23ч снощи) ми изпратиха билета. Сега остава да посетим столицата догодина и да идем на музей Wink
Ние бяхме вчера. Много и хареса на дъщеря ми. Според мен е по-хубав от този във Велико Търново.

# 2 304
Някъде другаде има ли хубави намаления на маратонки Nike? Конкретно ме интересуват моделите Air Force (в частност Shadow), но на повечето места са на редовна цена или пък няма наличен моят номер.
11teamsports.bg ето от тук успях да поръчам на идеална цена нов модел - хем намалени, хем и приложих промо код!

# 2 305
Днес получих Манго поръчка от 16-ти с наложен платеж.

# 2 306
  • Пловдив
Някой знае ли как става връщането на пратка от Уайкики-от вчера се мъча да подам заявка за връщане и все грешка.Питах и в темата на кикито,но без конкретни отговори.

И ,за да не е офтопик,ще следя утре Лили дрогерии дали ще намалят всичко,или само някои артикули.Миналата година направих доста голяма заявка, надявам се и тази да има добри попадения.

# 2 307
  • Ланкър, планините Овнерог
На Лили няма да е всичко. Поне банерът им, който води към нещата, не е с всички марки (от филтрите видях)

# 2 308
  • Пловдив
В Лили пише 2 еднакви продукта от участващите в активността.
И на мен ми се искаш да е на всичко, но явно тази година няма да има такава промоция.

# 2 309
Аз също чакам манго, в статуса пише, че се подготвя, миналата година пак така се бавиха доста.

За разлика от Асос, които си спазиха датата и за има-няма 5 дена дойдоха.

Общи условия

Активация на акаунт