Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 762
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 055
Има ли намаления на врати (за баня и входна) някъде?

# 2 056
Тия мултивитамини някой давал ли ги е на детето си?
https://www.vitagold.bg/produkt/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b8%d … 1%82%d1%80%d0%b0/

# 2 057
Не е спам ФД, просто към днешния час няма такива цени.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:31 от Реа

# 2 058
Оф, някакси се надявам Лили да ни изненадат. Тъкмо ми свършиха нещата от миналата година, които бях поръчала Simple Smile
Ех, и аз с тая мисъл влязох в темата.
Ама надали….

# 2 059
  • Sofia
Днес си получих парогенератора от Емаг. Сърдечно благодаря на потребителката, която писа за голямото му намаление (от 900 на 500). Веднага го изпробвах и съм супер доволна Blush
Радвам се, че сте се възползвали. Моят го крия за Коледа и съм доста нещастна, че не мога веднага да го развартя Simple Smile

Хора, видяхте ли някъде добра оферта за ултразвукова четка?

# 2 060
Пробвам да запазя в арте след нова год(януари.,февр,март)и ми дава че няма стаи, докато се мъчех в арте в марково евтините стаи свършиха. Черен петък ъф корсе. Булгариан.

# 2 061
Някъде другаде има ли хубави намаления на маратонки Nike? Конкретно ме интересуват моделите Air Force (в частност Shadow), но на повечето места са на редовна цена или пък няма наличен моят номер.

# 2 062
Пробвам да запазя в арте след нова год(януари.,февр,март)и ми дава че няма стаи, докато се мъчех в арте в марково евтините стаи свършиха. Черен петък ъф корсе. Булгариан.

Пишете им на месинджър. За Арте говоря. Няколко години резервирам. Не ми отговарят веднага, но отговарят и уточняваме нещата.

# 2 063
# 2 064
# 2 065
В ozone.bg отново има черен петък, имаше секция хранителни добавки, мисля че някой питаше, предния път имаше и изгодна четка за зъби sonicare.

# 2 066
Бъдете внимателни какво получавате от Емаг, на ЧП поръчах Телевизор Samsung LED 43BU8072, а днес получих 43BU8000. Първо, че никъде по български сайтове не го намерих втория, за да видя на какви цени се е предлагал, второ, гаранцията в профила ми в емаг е за първия телевизор, а аз на практика не съм получила него.
А аз поръчах кучешка храна,получих котешка тоалетна.
Не се шегувам.
Естествено я върнах.
Дори се обаждах в Емаг и очаквам ваучер - компенсация.
Дано Ви се подредят нещата.

# 2 067
  • Точно където трябва
Аз търся препоръка за читав смарт часовник. Ако може да не струва 500 лв.

Huawei watch GT3 ,в Емаг 369 лв .
Бях с GT 2 ,излезе GT3 и го смених.
Доволна съм.
Проблем ли ще е , че телефонът ми е Xiaomi?

# 2 068
  • 1st floor
Аз нее разбрах каква е доставката, ако сумата е под 100лв. Знам, че този сайт е румънски и няма общо с магазините и цените тук.

За Teodor да питам - в кой мол в София имат по-голям и зареден магазин. Костюм за бала на младежа ми се ще да взема, 30% на 400+ е добра оферта. Тия пари с лекота ги давам за туристически обувки и якета с мембрана, ма за такъв тип дрехи, дето ще отлежават в гардероба, сърцето ми плаче...Моля, препоръчайте и мъжки официални обувки на по-нормални цени къде да търся.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 07:46 от НеПоКоРнА

# 2 069
Някъде има ли намаление на кожени дамски портфейли? В Арт 93 офертата е минус 25 лв за поръчка над 150 лв и не ме устройва.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт