Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 781
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Пловдив
Аз нее разбрах каква е доставката, ако сумата е под 100лв. Знам, че този сайт е румънски и няма общо с магазините и цените тук.
Магазинът е турски. Последният път ми изписа доставка 12лв, което ме отказа да пазарувам. Преди купувах често спално бельо от там, нямам спомен да е била толкова висока сумата.

# 2 071
Аз търся препоръка за читав смарт часовник. Ако може да не струва 500 лв.

Huawei watch GT3 ,в Емаг 369 лв .
Бях с GT 2 ,излезе GT3 и го смених.
Доволна съм.
Проблем ли ще е , че телефонът ми е Xiaomi?
Не мисля  ,аз съм със Самсунг.

# 2 072
  • София
В Гален нищо интересно, не се впечатлих.

# 2 073
И аз ида да кажа за гаранция на цената в Озон, но момичетата вече са писали. Доста сайтове я имат, юск също, и други, връщат разликата в цената ...в юск е 30 дни, Реа, пиши на озон, имат и чат май.

Пийк, мерси...исках да проверя да не са надути цените. За боята 9 лв я вземах преди инфлацията от дм/лили  , сега 10 май..та 11 не е много над.
За др.неща не съм сигурно, но щом си проверила, ще действам Simple Smile

# 2 074
MDL също имат нещо като черен петък

# 2 075
Някъде има ли намаление на кожени дамски портфейли? В Арт 93 офертата е минус 25 лв за поръчка над 150 лв и не ме устройва.
Благодаря.

https://paulaventi.com/black-days/black-days-portfeili

# 2 076
  • 1st floor
[
Скрит текст:
quote author=НеПоКоРнА link=topic=1493136.msg45632742#msg45632742 date=1669348101]
Аз нее разбрах каква е достав
ката, ако сумата е под 100лв. Знам, че този сайт е румънски и няма общо с магазините и цените тук.
Магазинът е турски. Последният път ми изписа доставка 12лв, което ме отказа да пазарувам. Преди купувах често спално бельо от там, нямам спомен да е била толкова висока сумата.
[/quote]
Значи девойките в тукашен магазин са ме подвели, че е румънски.

# 2 077
  • Smolyan
В HM намалението е като вчерашното - 20 % за сума над 40 лв.
Търся си ароматни коледни свещи, моля да споделите ако мернете някъде.
Успешно ползотворно пазаруване!

# 2 078
  • Сф
Погледни в English home , обаче физически магазин. Спомням си някаква драма с онлайн магазина им. Тета май знае повече .

# 2 079

В Пепко има страхотни ароматни свещи, големи, по 8 лв. Сега, не знам как са като се запалят, но миришат страхотно и опаковките им са красиви - стъклени, с метални капаци.

# 2 080
От известно време ползвам същите свещи на Пепко. Цялата стая ухае, за мен са страхотни - големи и на добра цена.

# 2 081
Мен пък ме дразнят страшно, защото миризмата е ужасно силна и се напоява всичко в стаята, а и са парафинови, а те са вредни за вдишване.

# 2 082
densi, а ти кои ползваш, препоръчай някои по-хубави.

# 2 083
С ЕН е трудна комуникацията просто, бавно отговарят, езикът нещо бе проблем..във фейса се налага да се търси връзка понякога.
Като цяло отстраниха пробрема при мен де, просто по-бавно отговаряха...

# 2 084
  • Варна
Купувам свещи от Пепко и коледни от Лидл и съм много доволна, но точно тези дни си мисля колко ли е вредна тази миризма, която вдишваме с часове.

Аз запалвам свещ всяка вечер, за да поеме миризмите от готвено и храната по време на вечеря в сезоните, в които се стои на затворени прозорци.

Проветряваме след като приключи вечерята, но сутрин като вляза в стаята, пак се усеща миризма, ако не съм била запалила свещ.

Общи условия

Активация на акаунт