Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 942
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 310
Някой знае ли други сайтове, освен Лили, където ще има cyber mondey утре?

# 2 311
Не съм съвсем по темата, но моля за кратко разяснение що е то зъбен душ. Нямаме у дома, не сме ползвали и се чудя дали не е време да взема да се образовам по темата и да купя и това... чудо 😄
Къде и какво да гледам, освен цената 😊
Благодаря!

# 2 312
  • Варна
Зъбният душ пръска струя вода под леко налягане. Повечето модели имат няколко степени на сила. На мен ми беше пръв приятел по време на лечението ми с брекети. Бях си взела обикновен за 50 лв от Лидл.

# 2 313
  • София
Не съм съвсем по темата, но моля за кратко разяснение що е то зъбен душ. Нямаме у дома, не сме ползвали и се чудя дали не е време да взема да се образовам по темата и да купя и това... чудо 😄
Къде и какво да гледам, освен цената 😊
Благодаря!

Аз ползвам такъв/ ще прикача снимка/
Пръска вода под налягане, което изчиства всичко между зъбите и под венците. Аз не мога без конец за зъби, но това идеално го замества. Общо взето толкова съм свикнала с него, че не бих го заменила. За брекети също е практично, освен в дните след стягане и смяна на дъгите.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 18:29 от ketito

# 2 314
  • Варна, България
За феновете на brabantia

# 2 315
  • София
Аз на LC нищо не съм попълвала в сайта. Попълних листчето към пратката и го занесох в спиди. Доста бързо ми възстановиха парите в профила в сайта. Използвах ги при следващо пазаруване.

# 2 316
Аз изтеглих документите за връщане от профила си
В Еконт по същия начин ли се процедира , като при Спиди? Товарителницата от тях ми е скъсана по средата на баркода...

# 2 317
  • Пловдив
Аз на LC нищо не съм попълвала в сайта. Попълних листчето към пратката и го занесох в спиди. Доста бързо ми възстановиха парите в профила в сайта. Използвах ги при следващо пазаруване.
А има ли значение кой куриер ви я е доставил? Моята я получих с Еконт,но не искат в офиса да ми я вземат,трябвало първо през сайта на Уайкики да заявя връщане и тогава изпращали куриер да я вземе.А аз не успявам да направя нищо през сайта.За това се чудя дали ще е проблем,ако я върна със Спиди?

# 2 318
  • Разпиляна във въображението
Доволна съм от ЧП тази година. Взех ИП про - супер доволна съм до момента от него. Утре ще получа поръчката си от ОЗОН /играта, за която се тревожих е налична в нея/, очаквам и две от МАНГО.

# 2 319
Благодаря на всички за кратката образователна лекция по темата "зъбен душ". Избрах един от Емаг с над 40 отзиви, повечето от тях положителни.
Тъй де, само ние ли ще ходим с недостатъчно почистени междузъбни пространства, а ма ха!😊
Видях, че е с три приставки, т.е. може да мине за общ коледен подарък.
Не го взех на ЧП, но пък не е скъпа покупка, та дано не съм се минала.😉

# 2 320
  • София
LC Waikiki

Аз моята я получих от Спиди, прибрах се, отворих я, видях, че са ми пратили 3 номера по-големи ботуши и веднага отидох да ги върна. Нямам представа дали, ако са дошли по Еконт, могат да се върнат със Спиди.

# 2 321
Доволна съм от ЧП тази година. Взех ИП про - супер доволна съм до момента от него. Утре ще получа поръчката си от ОЗОН /играта, за която се тревожих е налична в нея/, очаквам и две от МАНГО.
Може ли повече информация за ИП про?

# 2 322
FashionDays

Направих поръчка на 24.11,статуса не помръдва.. 😭

# 2 323
  • Разпиляна във въображението
Може ли повече информация за ИП про?

Уредът е този https://instantpot.bg/produkt/pro-crisp-air-fryer/

# 2 324
FashionDays

Направих поръчка на 24.11,статуса не помръдва.. 😭
Ще си почакаш. Имат забавяне на поръчките. Аз вчера получих поръчка от 18.11

Общи условия

Активация на акаунт