Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 909
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 385
# 2 386
На 17.11 поръчах от Зора, получих имейл за регистрирана поръчка и оттогава - нищо. Писах им имейл и днес върнаха това:

Скрит текст:
Здравейте,

Вашата заявка е успешно постъпила в периода на проведената активност „Опасно падащи цени“ от 17 до 21 ноември 2022 г., поради повишения интерес срокът за доставка на заявки регистрирани в периода е до 15 работни дни, очаквайте информация на посочения в поръчката имейл адрес.

Отделно получих и имейл с извинение за забавянето и код за 5% отстъпка.

# 2 387
Аз да питам тъп въпрос, но Златна рибка имат ли опция, ако поръчаш от сайта да вземеш поръчката от магазин?

# 2 388
# 2 389
Това е приложението, не за всички фирми има опция, но за доста има.
Последния път го използвах за fashion days, 10 минути стоях на телефона в очакване да се освободи оператор, така че мисля че ми свърши доста добра работа.

# 2 390
  • Варна
А в Лили с тоз техния Кибер понеделник има ли безплатна доставка или много искам? 🤣

# 2 391
А в Лили с тоз техния Кибер понеделник има ли безплатна доставка или много искам? 🤣

4.49 лв е доставката за сума до 60 лв и 1 кг.

# 2 392
Има, но трябва да се следи и теглото, и парите - т.е. над 60 лв. до 1 кг, над 120 лв. до 2 кг е безплатно.

# 2 393
  • София
Поръчах Лего адвент календар от ЧП на Емаг. Броени дни са до 01.12., а още не са ми го доставили. Confused

# 2 394
Въпроса ми не е много за тук, но темата е активна да се възползвам! Дайте моля сайт за детски роклички, официални не много скъпи по достъпни!

# 2 395
За детски роклички аз бих потърсила в фейсбук групите на Alessa. Продават много сладки и качествени на добри цени.

# 2 396
Поръчах Лего адвент календар от ЧП на Емаг. Броени дни са до 01.12., а още не са ми го доставили. Confused
Пишете им, питайте, може и изобщо да не ви уведомят, че няма да го доставят.
Имах много проблеми преди 2 месеца с едни конструктори.... Които така и не получих и след хиляди разправии поне ми върнаха парите Unamused

# 2 397
  • София
Аз пък реших да чакам да започнете да връщате това, което не ви хареса от Черния петък, че да си взема нещо разопаковано и на по-ниска цена от еМаг Laughing
Вчера изпуснах една такава прахосмукачка робот на много прилична цена, докато се колебаех дали да рискувам с разопакован продукт Laughing Четох им правилата за връщане и там пише, че може да се върнат само неизползвани стоки. Та се чудя защо на разопакованите продукти пише, че имат следи от употреба и драскотини?!? Какво ви е мнението за тези стоки?

Два пъти съм купувала разопаковани продукти- телевизор и смарт часовник. Никакви следи нямаше по тях като изключим опаковката, въпреки че също бяха описани драскотини. И двете си работят, нямам забележки.

# 2 398
Сигурно се застраховат. Аз не обичам да купувам такива стоки, но мъжа ми понякога се блазни от намалената цена.

# 2 399
Въпроса ми не е много за тук, но темата е активна да се възползвам! Дайте моля сайт за детски роклички, официални не много скъпи по достъпни!
“Аксесоари за коса” и “С мама и Нини бъдете неотразими” шият рокли по поръчка и са на много достъпни цени.
Аз доста пъти съм поръчвала и от “ Alichely”, които също шият по размер на клиента, но цените са по-високи. Роклите им обаче са уникални.

За готови рокли може да погледнете Doniceta.

Общи условия

Активация на акаунт