Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 854
  • 2 843
  •   2
Отговори
# 2 460
  • София
Тъкмо си взех пратките от Черния петък, поне част от тях. Но тази от ФД още я няма... май всички си ги чакаме от там Cry
Коледния адвент календар на Дъглас обаче изглежда супер, та реших да си поръчам и на мен! Днес е последния ден с намаления там, ако някой още не се е възползвал

# 2 461
  • Ланкър, планините Овнерог
Що ми трябваше пак да влезна тук....И от Златокоска поръчах, добре, че нямат много неща.

# 2 462
Аз мисля, че приключих с пазаруването от черния петък. Купих подаръци за децата от Озон, Емаг и Комсед,  възползвахме се от намаленията в Практикер на боя и ламинат и най-доволна съм, че обзаведохме мъжа с маратонки Naik, зимни обувки Adidas от Buzzsneakers и футболни маратонки Adidas от sportrespect. Та само от това спестихме около 250лв. Зимните бяха с 50% намаление. Сега ще чакам коледните намаления за книги и каквото още измисля като подаръци.

# 2 463
Моята от 22.11 от Емаг си стои на “регистрирана поръчка” Rolling Eyes

# 2 464
  • Стара Загора
Днес си взех поръчката от ФД, направена на 24.11.
От Манго продължавам да я чакам, още не са я изпратили. До тук те са най-бавни.

# 2 465
Аз вчера получих двете си поръчки от Манго (от 20.11)

# 2 466
# 2 467
Ето телефона на Фешън дейс:

# 2 468
Аз снощи в последния момент пуснах една поръчка с якета за децата от Уайкики. Бая се чудих ама добре,че не го оставих за днес, че са на тройна цена вече

# 2 469
Аз, както казах, днес поръчах от златокоска и малко по-късно ми звъннаха за потвърждение на поръчката, понеже поръчвам за първи път от сайта.
Ами много съм впечатлена от отношението и обслужването.
Поръчах си серията за къдрава коса на Чи и си поговорухме с консултантката.
По принцип, тъй като съм с две бебета и все гледам тел. разговори да приключват много бързо, този път ми беше много приятно да разговарям.
Ставам им клиент.

# 2 470
И аз тръгнах да поръчам от Златокоска, но снимките са мътни, хванах няколко правописни грешки, и нещо не ми вдъхва доверие 🤔
Има ли някой с отзиви, да си е получил продуктите от там?

# 2 471
Някой да си е получил манго пратките? От моята ни вест, ни кост.

Иначе върнах един от поръчаните продукти към емаг и за 4-5 дена си ми върнаха парите. Доволна съм.

# 2 472
Вест има, но кост - не:-)
Писаха ми че изпитвали затруднеия и затова се бави.

# 2 473
  • Варна
Тъкмо си взех пратките от Черния петък, поне част от тях. Но тази от ФД още я няма... май всички си ги чакаме от там Cry
Коледния адвент календар на Дъглас обаче изглежда супер, та реших да си поръчам и на мен! Днес е последния ден с намаления там, ако някой още не се е възползвал
Може ли линк към този Адвент календар на Дъглас?

# 2 474
Може ли линк към този Адвент календар на Дъглас?

Предполагам за този става въпрос , заповядай
https://douglas.bg/douglas-24-exclusive-beauty-highlights-advent-calendar-68799

Общи условия

Активация на акаунт