Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 834
  • 2 843
  •   2
Отговори
# 2 490
  • Ланкър, планините Овнерог
Не са само Манго, аз още чакам раздвижване от Зора - поръчка от 19.11. Като им пишеш, получаваш роботски мейл за 15-те дни. Най-се дразня, че вероятно е пусната ф-рата (иначе няма да си получат парите за кредита) и тече гаранцията.

# 2 491
Не са само Манго, аз още чакам раздвижване от Зора - поръчка от 19.11. Като им пишеш, получаваш роботски мейл за 15-те дни. Най-се дразня, че вероятно е пусната ф-рата (иначе няма да си получат парите за кредита) и тече гаранцията.

Гаранцията почва да тече от момента на получаване/доставяне на стоката. Тогава получаваш касовата бележка, която е с дата, от куриер. Не точно касов бон се води, друго беше - платежен документ някакъв, но си го пази.

# 2 492
  • Ланкър, планините Овнерог
Работим с разни сервизи. За рекламация пред производителя важи документа за продажба. Дано дадат документ за доставката, та, ако се наложи, да мога да се разправям.
Тоооо, дано да дойдат въобще.

# 2 493
Чакам си иначе и от Фд и BestSecret ,ма са от миналата седмица и като цяло не са ми зор Blush
Здравейте! Опитах се да се рег. в BestSecret, но иска някакъв код. За какво става дума? извинявайте за спама

# 2 494
  • София
Сутринта се събудих с известие от Еконт за поръчките от ФД - има светлина в тунела! Моите са от 22/23 Ноември

# 2 495
Работим с разни сервизи. За рекламация пред производителя важи документа за продажба. Дано дадат документ за доставката, та, ако се наложи, да мога да се разправям.
Тоооо, дано да дойдат въобще.

Не знам как и защо така работите, но по закон рекламация на стока може да се предяви в срок от две години, считано както казах, от получаването на стоката от купувача.
Чл.45 от закона https://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2137210804

ето точният текст на нормата:
Рекламацията на стоката може да се предяви до две години, считано от доставянето на стоката.

Нямам за цел да споря, исках да улесня някого..на когото му е от полза, нека го има предвид.

# 2 496
  • София
В моят мейл от манго пише доставка 5-10 работни дни, гледам, че в предишни е имало 4-6 (това от предварителните намаления за ЧП) и старите- 2-5 дни.. така че явно тия дни... по-тчно седмици..

# 2 497
Подстрекана от мненията тук, пуснах поръчка от Витаголд. Получих мейл, че е предадена на куриер и ще бъде доставена и от тогава - нищо. Вие получихте ли си вашите поръчки?

# 2 498
  • София
Чакам си иначе и от Фд и BestSecret ,ма са от миналата седмица и като цяло не са ми зор Blush
Здравейте! Опитах се да се рег. в BestSecret, но иска някакъв код. За какво става дума? извинявайте за спама
Код от покана от регистриран потребител ти е необходима. Simple Smile

# 2 499
Вчера поръчах от златокоска и днес си получих нещата. Всичко е наред, имах и подарък Hands Plus1

# 2 500
Някой да иска ваучери на About You? Дадоха ми ги с пратката от Дъглас. На 13%, тоест двата са 26%, но условието е, че трябва да направиш покупка минимум 100 лева.

# 2 501
  • Точно където трябва
Поръчах нещо, с наложен платеж, което ме чака в офис на куриер.  Сега искам да го откажа, но как да стане. Вероятно все пак трябва да отида до офиса за да платя доставката и връщането?

# 2 502
  • София
От Уайкики идват сравнително бързо поръчките, моите бяха от 21 и 22, дойдоха на 29. Момчето от Спиди каза, че е лудница при тях.

# 2 503
  • Sofia
Поръчах нещо, с наложен платеж, което ме чака в офис на куриер.  Сега искам да го откажа, но как да стане. Вероятно все пак трябва да отида до офиса за да платя доставката и връщането?

Не е нужно да ходиш, може и по телефона да откажеш поръчката.
Дали да плащаш доставките... За мен, от чисто морална точка, е редно да ги поемеш, при положение че покупко-продажбата пропада, поради твое субективно решение. Особено ако си заявила артикула от частно лице, а не фирма. Но разбира се, всичко е въпрос на личен избор.

# 2 504
  • Somewhere far away
В почти всички случаи връщането е за твоя сметка.

Общи условия

Активация на акаунт