А какви са ви слънчевите очила?

• 85 946
  • 609
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
моите са CARRERA, произвеждат предимно спортен тип очила, но много ги харесах моите в една оптика и си ги взех, защото аз с години си търся очила дето да ми ходят на лицето, а много ми е трудно да открия

# 226
  • София
аз онзи ден си купих едни на Шанел, кафеникави, през тях се гледа много "меко"
Непрекъснато си губя слънчевите цайси, що така.... newsm78

# 227
Kwiat СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КИТАЙСКИ МЕНТЕТА.  МОДЕЛИ СА КОПИЕ НА НЯКОЯ ИЗВЕСТНА МАРКА И ВТОРО ОЩЕ НОВИ НЕИЗЛЕЛИ ОТ МАГАЗИНА И СЕ РАЗПАДАТ. НЕКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И НЕКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА. ВСИЧКО Е ПРАВЕНО В КИТАЙ И НЯМА СМИСЪЛ ДА ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА ЧЕ БИЛО БЪЛГАРСКО. КОЕ ИМ Е БЪЛГАРСКО. ДАЖЕ И ИМЕТО ИМ НЕ Е ТАКОВА. С ЕДНА ДУМА БОКЛУК, ДАЛИ СА КВЯТ ИЛИ ВИРГИНИЯ БАЙ КВЯТ ВСЕ ТАЯ НА ЕДНО МЯСТО ГИ ПРАВЯТ ЕДНИ И СЪЩИ ЖЪЛТУРИ. АРЕ ШЕФА НА КВЯТ ДА ИЗЛЕЗЕ И ПУБЛИЧНО ДА ОБЯВИ КОГА СА РЕГИСТРИРАНИ И КЪДЕ ТЕЗИ ОЧИЛА, ДА ОБЯВИ ФАБРИКАТА В КОЯТО СЕ ПРАВЯТ. ПАЗАРА Е ПЪЛЕН С ТАКИВА КИТАЙСКИ БОКЛУЦИ НО ЦВЕТКОВ СЕ УЛИВА С ЦЕНИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ЛОГОТО, ДА ВИ ПРИЛИЧА НА ЛОГОТО НА КРИЗИЯ? ДА МАЙ ЩРИВТА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ, ТОЯ ТЪПАК И ЛОГО НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗМИСЛИ КАМОЛИ НЕГОВИ МОДЕЛИ ОЧИЛА. КОИ СА ТИ ДИЗАЙНЕРИТЕ БЕ ЦВЕТКОВ? БАС ЛОВЯ ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАШ НА ТЕЗИ БЕЗУМНИ ЦЕНИ С ТОВА ДОЛНОПРОБНО КАЧЕСТВО СИГУРНО ГО ВНАСЯШ ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 ДОЛАРА В БЪЛГАРИЯ. КАНЯ ТЕ ЦВЕТКОВ АКО ИСКАШ ДА ПОГОВОРИМЕ ПУБЛИЧНО В НЯКОЙ ФОРУМ ИЛИ ЧАТ И ДА РАЗКРИЕШ ИСТИНАТА ЗА ТВОИТЕ МЕНТЕТА А НЕ ДА ЗАБЛЪЖДАВАШ БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВИШ СИ ЗА СЪД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПРОВЕРЯТ И  ТЕБ И СТОКАТА ТИ

# 228
# 229
  • Ямбол
Yves Saint Laurent
http://www.giarre.com/glasses/yvessaintlaurent-model-6147
само че кафяви

# 230

Някои знае ли колко струват тези в България?

# 231
# 232
С Rey-Ban съм. Flutter

Непрекъснато си губя слънчевите цайси, що така.... newsm78

Не си само ти така-аз съм най-големия кърък с очилата-или ги губя,или се чупят или ги изпускам и се надраскват #Crazy

# 233
Имам няколко, но сега ползвам два основно- на Gucci i na YSL от миналата година, не ми се дават пари за нови

# 234
Ray Ban и Gucci, много им се кефя... Heart Eyes

# 235
  • София
Emporio Armani - страхотни! Peace

# 236
  • София
Купих последно Полароид, че нямаше пари за повече  Simple Smile

Но пък стъклата им са отлични, което е най-важното.

Що се отнася до дизайн, въпросните Kwiat (Виргиния Здравкова), предполагаемо пак се правят с Полароид стъкла, но който иска, си плаща за готина рамка  Grinning

Иначе най-обичам Vogue. Страшни очила.

Имала съм Genny - адски добри тоже, класически модел, издеяниха, колкото можаха при моя изродски начин на потребление  Grinning

# 237
  • София
Cavalli, много си ги обичам. С такъв кеф си събрах парички за тях и си ги купих, нито за миг не съм съжалила.

# 238
  • СОФИЯ
Миналата година си купих Persol - поляризирани. Но сега ми се ще нещо ретро с бели рамки, ама нещо нямам късмет в големите оптики....

# 239

Общи условия

Активация на акаунт