А какви са ви слънчевите очила?

• 85 846
  • 609
  •   1
Отговори
# 60
и аз съм съгласна с вас за говоренето с очила, на мен ми е станало навик, само като наближа някъде да си ги свалям и смятам че това си зависи и от културата Peace

# 61
Компромиси с очите си не правя, само качествени очила си купувам от години, всяка година си взимам по един нов модел, това лято си купих armani.

# 62
И за мен очилата са много важни. Счупих си моите и сега си търся нови. Дайте идея от къде да си купя. Сега има ли някакви намаления.

# 63
и аз питах за намаления из Варна, ама никой не се отзова Sunglasses

# 64
Тъй като съм със светли, чувствителни очи, не правя компромиси с тях. Държа стъклата да са с добра защита.

# 65
и аз питах за намаления из Варна, ама никой не се отзова Sunglasses

Има в Леонардо от 10 до 50 %  и в Опти Класа / ТД Файт и с/у  Версаче имат оптики / 

По темата  - очила нося задължително защото имам непоносимост към слънцето и бялата светлина и просто не мога да виждам без тях. За модела в момента съм с Gucci .

# 66
Не съм видяла, че е имало питане за намаления във Варна, сори  Rolling Eyes Десика вече е отговорила  Peace

Само да добавя, че в Леонардо най-хубавите и скъпи очила имат само 10% намаление, тези с по 50% не ги знам какви са  Thinking

А единствените очила с гаранция са на Булгари и Шанел  Peace

# 67
имам едни Police от много години, ама съм просто влюбена в тях и не мога да ги откажа, тъй като са ми свързани с много спомени (колкото и тъпо да звучи това)

# 68
  • Sofia
Voque, Gucci, Moschino имам в момента- със зеброви и тигрови рамки, пластмасови- не съм за стъклени.
Немърлива съм- търкалят се в колата или по чантите, не им ползвам кутиите  Embarassed
Тия дни мисля да си купя някакви нови, ама май по-добре да си ги купя от чужбина (Виена ще избродим за НГ)

# 69
Момичета,и тази тема я обърнахме в надцакване.Страшни сме! Sunglasses

# 70
  • София
Барнах се съвсем на скоро с новия модел на БУЛГАРИ с камъни под формата на изпъкнали цветенца от страни...Само не се виждат много от косата ми! Sunglasses
Винаги съм държала да имам качествени очила,нон-стоп ги нося.Ако не са на носа ми са на главата.
Облак  buria,дъжд  umbrella,сняг Nature Snowman-там са!!!

newsm08
Peace

# 71
Имам Версаче, на Валентино ми се счупиха, ама ми бяха писнали вече. Обожавам слънчеви очила, не мога без, би си купувала непрекъснато, ама мноооооооо скъпи да му се не види

# 72
  • Sofia
Не гледам на очилата като на бижу или като на аксесоар, даже не са ми и необходимост.
Имам едни които сигурно са ми от 10 години и са стрували не повече от 10 лева, но и те не ми трябват, защото през деня когато слънцето грее аз спя, а вечер не са ми нужни.

# 73
Ох,значи съм невъзпитана ooooh! Tired винаги говоря с очила,ако ме дразни светлината.
Дори не ми правят приятелите забележки,понеже са ми свикнали Sunglasses Mr. Green
Особенно да седна лятно време на кафе...абсурд е да ги сваля Naughty това значи през целия си престой да се пуля Crazy
Сега ми се ще да си взема и на Рей бан,тези полицейските ли,"бъбреци" ли се водят моделите не знам newsm78 Нещо ми убягват само Crossing Arms където вляза - нямат Whistling

# 74
Моите са с поляризация, много държа на това. Нося ги по всяко време на годината при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт