А какви са ви слънчевите очила?

• 85 890
  • 609
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Ами като се има предвид, че нося контактни лещи, слънчевите очила са ми страшно необходими!
Освен да се качествени /да осигуряват добра защита/, задължително е да ми харесват и да ми отиват на лицето.
По-миналата година си купих Bublus, а това лято мъжът ми ми подари PRADA, но тогава аз още не знаех, че и дяволът носи същата марка. Grinning

# 46
Gucci са едните,ама са стар модел вече
Moschino са ми новите от това лято и съм много горда с тях Laughing

# 47
  • Има много детски смях.
Като спомена ПРАДА- аз сега какви цайси на ПРАДА съм си харесала... просто... невероятни.
Лошото е, че ако си купя още едни очила до края на годината, вече може и да ме изгонят от нас... Twisted Evil

# 48
Задължителен аксесоар, който трябва да е качествен. Моите са Пиер Карден.

# 49
Моите са от някой пазарче и никои от тях не са повече от 20$
Имам червени, сини, розови, бели, черни няколко вида - но ги нося повече като аксесоар към дрехите Peace

# 50
Очилата са много важни за мен.
Очите са ми чувствителни,и ако не нося очила почват да ми сълзят.
Лошото е че не винаги ги нося със мен,голям заплес съм ooooh!,а и малкият като ги види веднага иска да ми ги вземе.
В момента нося очила на VERSUS

# 51
  • Бургас

(В смисъл харесвате очилата по външен вид или просто купувате очилата по необходимост?)

Купувам слънчеви очила и по двете причини.
Нося контактни лещи и слънчевите очила са ми необходими през цялата година.
Освен да се качествени, задължително е да ми харесват и да ми отиват на лицето.
Преди години когато си купувах очила от сергии, ги носих само като диадема за косата.

# 52
  • София, център
Ray Ban

# 53

Кроки, и аз не знам. Първо, че не мога и не съм можела да отделя толкова много пари за качествени очила. Второ, че като ги сложа, започва да ме гъделичка кожата на носа и не мога да ги търпя дълго време. Трето, мразя да ме гледа някой и да ми говори с тъмни очила и да не му виждам очите, та заради това и аз се старая да не го правя. За компромиси не знам, то по тази логика какво ли не ни трябва качествено, ама финансите рядко достигат  Rolling Eyes

# 54

Между другото в момента повечето оптики имат големи намаления на слънчевите очила, човек ако не държи да са последен писък на модата, може да си вземе качествени очила на доста прилична цена!

къде, знаеш ли? до колко е намалението Rolling Eyes
JOY OPTICS гледах че имат 30% намаление. Но в работата коментирахме, че и другите оптики правят такива. Просто очилата са от колекции 2006, догодина ще ги водят стари, а и сега не им е сезона, затова ги намаляват, но мисля че може човек да си избере нещо качествено на прилична цена.

# 55
  • Бургас
оригинални от сергия .......... с диаманти Crazy

# 56
няколко чифта от сергии и едни оригинални версаче ама стар модел вече. мисля за следващото лято да си взема нещо по-ново, харесват ми от типа на джаки кенеди и да са оригинални заради защитата на очите все пак. слънчевите лъчи са основната причина за възникване на перде на очите, а баба ми беше оперирана от това, бих желала да се предпазя и да взема мерки от сега.

# 57
слънчевите лъчи са основната причина за възникване на перде на очите, а баба ми беше оперирана от това, бих желала да се предпазя и да взема мерки от сега.[/color][/b]

Вчера даваха някакъв британски учен офталмолог, който е дошъл в България да обяснява някакво ново откритие за пожълтяването на лещата май беше и за връзката с катарактата и това, което ми стана ясно накрая е, че било добре от ранна възраст очите да се предпазват със слънчеви очила.
Ще взема да си купя едни свестни очила най-накрая, аз почти никога не нося  Laughing

# 58
Просто очилата са от колекции 2006, догодина ще ги водят стари........

Е, то кой може да си позволи да си купува очила всеки сезон?  newsm78  Stop

# 59
Трето, мразя да ме гледа някой и да ми говори с тъмни очила и да не му виждам очите, та заради това и аз се старая да не го правя.

И аз мразя. И не го правя. Ама то това какво общо има с очилата бре? КАто ги носиш, да не си се срастнала с тях?  Crazy

На мен когато близък ми говори с очилата, му казвам да ги разкара, че не го виждам. Виж, на непознати, не мога да го кажа и си трая  Tired

Общи условия

Активация на акаунт