А какви са ви слънчевите очила?

• 85 839
  • 609
  •   1
Отговори
# 75
  • Mediterraneo
Момичета,и тази тема я обърнахме в надцакване.Страшни сме! Sunglasses

Такааааа  Peace  То не бяха марки, нови модели... Crazy
И аз като Блонди никога не съм имала и нямам възможност да отделя пари за скъпи и маркови цайси. Но без очила никога не излизам през лятото. Последните ми очила са купувани от оптика, пак са със защита, но си струват скромните 30 еврота  Embarassed А, плюс това са модел 2004  ooooh!

# 76
Имах едни Чанел  Mr. Green - Лора им видя сметката  ooooh!
Другите, които имам са оригинални.Цък

# 77
byblos са моите,много им се радвам-подари ми ги приятелка(истински са),много е добра нали Laughing

# 78
и аз питах за намаления из Варна, ама никой не се отзова Sunglasses

Има в Леонардо от 10 до 50 %  и в Опти Класа / ТД Файт и с/у  Версаче имат оптики / 

По темата  - очила нося задължително защото имам непоносимост към слънцето и бялата светлина и просто не мога да виждам без тях. За модела в момента съм с Gucci .
благодаря, милото понеже ми е обещало и аз затова Blush Heart Eyes

# 79
моите слънчеви очила досега винаги са били Polaroid. с поларизация. много добре ми защитават очите.
малко на марковите очила в бг нямам доверие.

# 80
  • Sofia

А единствените очила с гаранция са на Булгари и Шанел  Peace

От къде имаш тази информация, че я поднасяш така категорично?

Моите са YSL и ги взех със сертификат и гаранция.
Следващите, които ще си купя ще са Р. Кавали - много хубави модели има.

# 81
Юка, аз като не излизам от България да не си ли купувам очила Joy, а аз като съм се ориентирала към намаленията да очаквам ли сертификати и гаранции newsm78

# 82
  • София
За спорт- Polaroid, а иначе Tonino Lamborgini

# 83

А единствените очила с гаранция са на Булгари и Шанел  Peace

Затова съм снимала с всички такъми  Mr. Green. Цък

# 84
  • най-шареното място
харесах прада, купих поларойд заради стъклото Simple Smile
Очите са ми по-важни от вида явно Simple Smile

# 85
Имам два чифта- Givenchy и Fukc

# 86
Е на мен пък не ми се откъсват повече от 100 лева за очила от сърцето...имам психологическа граница/ единственото нещо/.За чанта и 500 мога да дам, за дреха, за всичко, ама за очила- абсурд!Много ми се свидят...защото не пазя,кутия не признавам, падат, сядам върху тях...2-3 месеца максимум изкарват.

# 87
За планина/ спорт/ - Полароид, а другите - Пиер Карден.
Също чакам намаленията , искам да си сменя Полароида, защото ве4е е доста понадраскан.
Носенето на качествени очила не е лукс, а необходимост/ поне при мен/ , заради алергични проблеми с очите.

# 88
и аз смятам че очите трябва да се пазят, ама ще си издебна намаленията, да не си оставя финансите за няколко месеца напред в оптиката Joy

# 89
и аз питах за намаления из Варна, ама никой не се отзова Sunglasses
Винаги зимата има в оптики Леонардо, можеш да си купиш свестни очила до 100лв.
А сега гледах и в една друга оптика "Vision нещо си беше" на бул.Владислав до новия светофар срещу супермаркет Владислав
А по темата: аз съм фен на Vogue, имам 2 вида, но са по-класически, лятото си взех Полароид, тип маска, ама не ми харесва качеството. Сега съм си харесала пак 1 Vogue.

Общи условия

Активация на акаунт