А какви са ви слънчевите очила?

• 85 824
  • 609
  •   1
Отговори
# 90
милото се познава с оптикарките и каза че имало редовно по- евтини очила там/ за Леонардо де/, така че благодаря ви  bouquet

# 91

А единствените очила с гаранция са на Булгари и Шанел  Peace

От къде имаш тази информация, че я поднасяш така категорично?

Моите са YSL и ги взех със сертификат и гаранция.
Следващите, които ще си купя ще са Р. Кавали - много хубави модели има.

Питах бе  Mr. Green Исках очилата ми да имат гаранция, още повече, че са с камъни Сваровски, та си чудех, ако падне камък дали се подменя от тях или го плащам аз. Тогава ми казаха, че очилата с гаранция (написана такава, като на техника например) са Шанел и Булгари  Peace

Както казах по-горе имам Москино, Библос, Ромео Джили и Булгари, но само Булгарито има 3 годишна гаранция  Peace

# 92
и моите са  Polaroid............доволна съм Peace

# 93
За мен и двете неща важат - купувам ги по необходимост, но и по външен вид. Моите се срастнаха с мен. Ако си ги забравя - мога да полудея - до такава степен свикнах с тях. Crazy
Среден клас са - нито са много скъпи, нито от сергиика за 3-5 лева. Нося ги целогодишно. Grinning

# 94
браво на теб, на мен ми е малко лицето и докато избера сигурно вече нито цена, нито марка ще гледам Peace

# 95

Питах бе  Mr. Green Исках очилата ми да имат гаранция, още повече, че са с камъни Сваровски, та си чудех, ако падне камък дали се подменя от тях или го плащам аз. Тогава ми казаха, че очилата с гаранция (написана такава, като на техника например) са Шанел и Булгари  Peace

Хи хи сега се сетих за приятелката ми която си купи на Армани такива очила с камъни и още на излизане от оптиката видяхме , че един е паднал  Crazy Сменихме ги с друг чифт на които 3 пъти им падаха камъните  Sick Но най - смешно беше обяснението на продавачката - Ами вие сигурно сте ги държали на слънце и дупките на камъните са се отворили и затова падат  #Crazy ooooh!  Викам вие за къде мислите , че са очилата за басейна в къщи и под чадър ли какво ... Направо нямам думи  Crazy

# 96
Слънчевите очила са единственото нещо, което ми е в няколко варации, нося ги целогодишно:
Speedo (за плажа), D&G - ходя на работа с тях,  Max Mara - за излизане, подарък са ми от мъжо за РД Heart Eyes

# 97

Хи хи сега се сетих за приятелката ми която си купи на Армани такива очила с камъни и още на излизане от оптиката видяхме , че един е паднал  Crazy Сменихме ги с друг чифт на които 3 пъти им падаха камъните  Sick Но най - смешно беше обяснението на продавачката - Ами вие сигурно сте ги държали на слънце и дупките на камъните са се отворили и затова падат  #Crazy ooooh!  Викам вие за къде мислите , че са очилата за басейна в къщи и под чадър ли какво ... Направо нямам думи  Crazy
Joy Joy Joy

# 98
аз нося JILBO те са наи добрите спортни о4ила-за планина са идеални просто...ама сега ще си взема и някакви по мадамски....ще следя темата.
аз моите едвам ги намерих имам тясно лице и това определено е проблем

# 99
 HugАуууу още една темичка,в която да се похвалим и да поскърцаме със зъбки от злобичка ако някоя има нещо,което ние нямаме. smile3515 smile3515
ПРЕДЛАГАМ ВСЯКА ЕДНА ОТ НАС ДА СИ ОТВОРИ ТЕМА НА НЕЙНО ИМЕ И ДА ИЗБРОИ ВСИЧКО-вила в Бояна,Мерцедесите на мъжо,любовника и шефа,банкови сметки и кредитни карти,брой пътувания в чужбина,всички парцаляци,накупени след 5-годишна възраст,заедно с марки,цени и магазини /в никакъв случай не забравяйте прашките/и задължително снимков материал,очила,бижута,парфюми,техника в дома.....
Ай сиктир бе! smile3515 smile3515 smile3515
Личен апел към дамата,която отваря нарцистичните теми:
Мила,не ме разбирай погрешно,но айде поспри с това имане и нямане.Днес разказах на една приятелка кво чудо е тук,какви са хвалби,какъв е нарцисизъм,какво е чудо-умря да се смее,горката.
Айде да си поговорим за казарма,коли,риболов,пишки,свирки и стига с тия кой кво има и какво няма.

# 100
HugАуууу още една темичка,в която да се похвалим и да поскърцаме със зъбки от злобичка ако някоя има нещо,което ние нямаме. smile3515 smile3515
ПРЕДЛАГАМ ВСЯКА ЕДНА ОТ НАС ДА СИ ОТВОРИ ТЕМА НА НЕЙНО ИМЕ И ДА ИЗБРОИ ВСИЧКО-вила в Бояна,Мерцедесите на мъжо,любовника и шефа,банкови сметки и кредитни карти,брой пътувания в чужбина,всички парцаляци,накупени след 5-годишна възраст,заедно с марки,цени и магазини /в никакъв случай не забравяйте прашките/и задължително снимков материал,очила,бижута,парфюми,техника в дома.....
Ай сиктир бе! smile3515 smile3515 smile3515
Личен апел към дамата,която отваря нарцистичните теми:
Мила,не ме разбирай погрешно,но айде поспри с това имане и нямане.Днес разказах на една приятелка кво чудо е тук,какви са хвалби,какъв е нарцисизъм,какво е чудо-умря да се смее,горката.
Айде да си поговорим за казарма,коли,риболов,пишки,свирки и стига с тия кой кво има и какво няма.

Айде да го д***ш, а?  Mr. Green

На мен лично не ми е интересно да чета теми за диети и коя колко е дебела, коя коллко слаба..... Всеки пише където му е интересно.   Peace

Стига си пращаля от злоба(визирам иконките), че ми действаш зле на зрителното поле  Sick

# 101
Е тва вече е приказка на място.Айде да си говорим за духане.Няма па само татковците да коментират френските ни заложби.

# 102
Е тва вече е приказка на място.Айде да си говорим за духане.Няма па само татковците да коментират френските ни заложби.

Не разводнявай темата, моля! Ако искаш да се похвалиш колко си добра в духането си отвори твоя си тема  Mr. Green Е, то май ти нямаш нужда от тема, загатнала си заложбите си в подписа си....  Whistling

# 103
Moite sa na Versace, polzvam gi po-skoro kato aksesoar otkolkoto za zastita,zastoto modela e s mnogo svetli stakla. Kupih gi ot dosta laskava optika. No edna priatelka mi kaza, che se nosjat sluchove, che dori i po skapite optiki imalo falshivi ochila. I che cenata ne znachi nepremenno, che sa originalni. Njakoj znae li kak da proverja? Chuvala sam che moje da se proveri po serijnia nomer n ochilata  v internet. Ama na koj site? newsm78

# 104
Чупя ги редовно, затова си взимам от най-евтините. Освен това не робувам на марки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт