А какви са ви слънчевите очила?

• 85 824
  • 609
  •   1
Отговори
# 105
Прости ми newsm17......веднага се връщам на темата.Значи моите слънчеви очила са....ъъъъ....амммм...ми счупени...седнах върху тях в колата и нали още не съм ходила в демите за диетите,та ги бастисах горките,каквито и да са били в здраво състояние. newsm08
А не бяха лоши,мамка му и прасе!!!

# 106
Слънчевите ми очила са удобни, тъмни и не ми дразнят на очите. Марката и цената едва ли ви интересува Peace

# 107
  • София
rushsf,не зная какво те дразни,че момичетата си изброяват очилата-марка и модели.Все пак такава е темата.И защо мислиш,че когато човек споделя,това което има -задължително се "фука" с него... Thinking

Та по темата Wink
Имам два чифта слънчеви очила-  и двата са по-класически модел.Много исках да си взема бъбрек,но хич не ми отиваха,за съжаление.Това лято си взех на YSL намалени от 300 на 150.
МИналия модел са ми Oxydo/не зная така ли се пише Rolling Eyes/пак бяха намалени на 90//100лв.
Иначе ми харесват много цайсите на Ray Ban,но ми идват прекалено скъпи.
И без друго,за да се сдобия с очила,се лишавам от нещо друго.И не за да се фукам Mr. Green,ами уж да ми пазят очите.
Айде изказах се и аз по темичката. Wink

# 108
Dior естевствено PeaceИска ли питане?  bouquet

# 109
# 110
Бубееее,кефиш ме smile3521

# 111
Моите са "Армани" и много си ги харесвам  Sunglasses

# 112
Обожавам очила и при първа възможност се снабдявам с някой различен модел и марка.Не мога да излизам без очила,освен че ги използвам като аксесоар,за мен са и необходимостА понеже съм шофьор са ми  нужни,за по-удобно шофиране.

# 113
  • София

smile3507

Нямам очила, трудно си намирам модели които хем да ми харесват, хем да ми отиват!  Simple Smile

# 114
...И ДА ИЗБРОИ ВСИЧКО-вила в ...

Ооо, това го правихме вече  smile3502

Няма угодия на всички  smile3507 - в това съм се убедила  Mr. Green

# 115

Бубееее,мен пък хич не ме кефиш...До колкото си спомням, ти беше против темата "Кой каква кола кара". Каква е разликата между двете теми?

# 116

Бубееее,мен пък хич не ме кефиш...До колкото си спомням, ти беше против темата "Кой каква кола кара". Каква е разликата между двете теми?

Разликата скъпа е, че вече не ми пука  Wink Хич и не и дреме кой как ще приеме нещата. На всички не можем да угодим  Peace

Живея си живота и правя това, което смятам за редно, без да се съобразявам с вечно недоволните околни...

# 117

Разликата скъпа е, че вече не ми пука  Wink Хич и не и дреме кой как ще приеме нещата. На всички не можем да угодим  Peace

Живея си живота и правя това, което смятам за редно, без да се съобразявам с вечно недоволните околни...

newsm10 smile3501 браво Бубе. мен си ме кефиш /ако си мислела друго заради уент - не е вярно, прото много му стърчат ушите и не го харесвам, не го приемай като обида/ и обикновено който се дразни от нещо, имам предвид госпожата с пежото, проблема е у него, а не у нещото.
иначе идеята й не е лоша - дай да пуснем една тема в ретроспекция - "с какво се фукахте в училище" - по мое време фукнята беше за часовници, моливници, писалки и дънки /който успее да ги покаже щото беше забранено да се ходи с дънки на училище.

# 118
Bolle, много са добри за ски.....

# 119
Темата се отпецна...
Моля,беж в редиците!
Искам да науча повече за очилата Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт