Промоции на книги - тема 15

• 40 594
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
При мен в Любими нищо не е намалено. Исках да купя пак “Уроци по химия” за подарък, но няма, обаче тя и преди това беше съвсем за кратко намалена.
Чакаме вече коледните намаления..

# 616
Ориндж, правят ли намаление във физическите си книжарници? За Коледа, панаира на книгата, или само онлайн?

# 617
Предишни години Ориндж правеха онлайн намаления всеки ден на различни неща в началото на м.12 до Коледа. За магазините мисля, че нямаше нещо специално, не съм сигурна обаче.
И при мен в Озон няма сега оферти на книгите, които взех- предимно детски книжки бяха.

# 618
  • Бургас
Ориндж, правят ли намаление във физическите си книжарници?

Не. Книжарниците им са на принципа на франчайзинга и явно не могат да ги задължат.

# 619
Сиела с - 25% на техни книги онлайн от 25 до 27.11 включително.

# 620
При предния ЧП в Озон имаше по-интересни неща Joy

# 621
Някои обаче останаха така - напр.”Архивът на Стиг Ларшон” още е на -30% (все му се чудя, че имам много непрочетени книги), една книга на Деян Енев ми е в полезрението -и тя е все още с -30%, гледам, че запазиха и -15% на “Тайната на Димана”…

# 622
Скъпи (по)читатели,
🎁 Историческата седмица започна 🎁
Нашият прочит на кампанията „Черен петък“ ви дава отстъпки до 50% на избрани издания и комплекти.
Това е и последното ни голямо намаление преди Коледа!
Нещо повече, именно днес представяме и новата настолна игра „Исторически избори“. Не пропускайте да разгледате както нея, така и комплектите, в които е включена.
Имайте предвид, че поради извънредно високата натовареност е възможно доставката да се осъществи от 1 до 5 работни дни.
И не забравяйте – всяка поръчка над 39 лв. идва при вас с безплатна доставка 🚀
Очакваме ви на BULGARIANHISTORY.SHOP

# 623
  • София
Orange в Парадайз има 15% днес, което за мен е много малко. В книжарницата им в Бизнес Парк целогодишно има 10% за всички служители в целия БП, така че тези 15% сега не ме мотивираха да купя нищо.

# 624
Привет от мен! Да похваля Озон - поръчката дойде 2 дни преди очакваното, а вече имам нова (!!), към която впоследствие ми се щеше да добавя нещо и те, 2 дни по-късно, ми го добавиха! Иначе трябваше отделно да го поръчвам, но може би нямаше да го поръчам поради цена под прага на безплатната доставка, та така "и вълкът сит, и агнето - цяло"...

# 625
В озон и аз съм Сребро. Доста книги имам от там.
Фют и Егмонт гледам основно в последно време.
В bukva.bg има намаление 15%, като и книгите на тези две издателства са намалени. Чудя се дали да поръчвам от тях, или да чакам за по-добри промоции...
В Ориндж книгите на Фют ми излизат със звездичка отгоре - какво означава знаете ли?

# 626
Обикновено звездичките значат, че са изключени от промоциите. Но пак може да се пробва дали хваща код.

# 627
Една хубава инициатива пред празнично
https://www.booktemple.bg/produkt-kategoriya/podarqvame/

# 628
  • София
Има ли вече списък за участниците в Панаира?

# 629

Общи условия

Активация на акаунт