Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 41 528
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте. Може ли малко помощ с една пратка? Тракинг номера е: UD641712069YP.
От 14.04 няма никакво движение. Според обявата - Estimated delivery, Thursday, Jun 8, но до сега винаги са идвали за около три седмици.
Благодаря.

# 706
  • BG-DE
И Parcels дава последен статус шипната на 14.04. Не знам какво става с китайците напоследък но и аз имам пратка, която вече 10 дена не помръдва и почвам да се притеснявам, че се е загубила ☹️

# 707
  • Бургас
Това по добре го канцелирайте , въобще не е това което е . Прочетете малко в нета първо за тези терабайтовите за по десетина долара какво има вътре . Как им се хващате само не знам . 2 терабайта за 10 долара . Или 1 терабайт .Няма значение все тая.
принципно знам че тези усб ссд-та са си боклук - но беше намалено и бе с фрее шипинг
ще е само за филми на тв-то, нищо важно
https://www.aliexpress.com/item/1005005292005733.html
175 ГБ са тествани, за близо 7 часа, повече не ми се чака, потвърждавам го и това е
в началото (първия час скоростта бе около 14 МБ в сек, след това почна да пада и стигна около 7 МБ/с - пада на скороста мисля че е заради температурата, защото последните 3 часа бе все 7 МБ/с

# 708
  • Асеновград
Второто е по важно , верификацията. То записва ама едно върху друго ако не това което е описано и после като започнат да ви чезнат снимки или там каквото записвате , ще се чудите какво става . Пуснете го на по малко например 128 гб , после може и на 256гб или 512гб . Ама изчакайте докрай да свърши .

# 709
  • Бургас
175ГБ ги има с сигурност, нали знаеш тези програми си създават файлове и ги вкарват, един върху друг не може да ги записва (фал 5 върху файл 1 нестава просто ще спре), за флашки става но 1 терабайт си е много врема

# 710
  • Асеновград
Аз мисля , че не е така , защото на мен ми е записвала до края а после чете по малко , но вие си знаете . Успех.
Не ви пречи 32гб или 64гб да пуснете и да видите какво ще стане .Аз съм до тук .Лека вечер.

# 711
От алито се съгласиха да ми върнат сумата за пратката която expressone така и не доставиха. Явно имат достатъчно оплаквания от тях щом толкова бързо се съгласиха

# 712
  • Варна
Както писах преди седмица, пратката с ЕкспресУан пристигна във Варна в петък сутринта, на обяд получих смс, че е в офис за получаване и следобяд си я взех. В общия пакет бяха двете пратки с първоначалните си тракинги. Всичко беше ок. Чудя се как някои се оплакват, че не могат да докажат за пратка с липси в нея. Просто трябва да направят видео при отваряне ако имат съмнения.

# 713
Телефоните, които поръчах, пристигнаха с Експресуан. Всичко беше точно. Звънна ми куриерът по телефона и след 5 Мин беше на адрес. Може и защото си бях у дома. Незнам какво би се случило, ако не бях на адрес.
Пратката ми пристигна в много странен вид: беше си запечатана, но като я отворих само единият телефон беше в опаковка с балончета. Другият не. Дали така са ги изпратили китайците или на митницата са ги отваряли да видят за какво иде реч, не знам.

# 714
  • Бургас
нещо с логистиките не е наред - обединиха ми малки пакетчета и дадоха номер на експресоне на следващия ден. отново ми смениха обединения номер с такъв на холандските пощи (CK...................NL)

# 715
Здравейте, бях питала за простеляваш с SYAET227 в парсел апп излиза другия  номер UV6813...UZ но до там пристигнало е в България на 21.05 и от там няма нищо по 2-та номера гледах и на сайта на бг пощи нищо не излиза.
Някакви предложения или да го пиша щета?

# 716
  • Бургас
по точно на тази дата е пристигнала в транзитната Узбекистан, Узбекистан за съжаление не дава статуси като транзитната Унгария

# 717
  • Варна
Здравейте. Чакам видеорегистратор, от петък в Али пише, че вече е във Варна. Нямам идея дали ще отиде на митница, поща, експрес Уан.
Във всички възможни търсачки не излиза информация. Може ли някой да ми помогне?

# 718
Здравейте. Чакам видеорегистратор, от петък в Али пише, че вече е във Варна. Нямам идея дали ще отиде на митница, поща, експрес Уан.
Във всички възможни търсачки не излиза информация. Може ли някой да ми помогне?
"Пусни фиш" т.е. проследяващ номер. Може и на лични в случай, че не искаш всички да го четат.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт