Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 391
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Parcel нещо си,тука го бяха дали в линк ..някой може ли да провери от друго място къде е?
Разбрах. Точно парцела е един от сайтовете дето статуса с БГ не излиза. Там последният статус е от Унгария Каиниао ползвайте след като излезе последният статус в парцела Ще видя довечера да изкопая някъде снимки как са нещата с една от моите стари пратки.

Редактрирано. Ето двата сайта за една пратка
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 21:12 от netman71

# 361
След 2 месеца Bluetooth мишка спря да работи. Има ли някакъв вид процедура и рекламация?

# 362
Имам регистрация в E-EСONT. Пратки, изпратени за мен от България се появяват в графата ПРАТКИ ЗА МЕН. Има ли някаква вероятност пратка от Китай до мен/2300000....../ да се появи в тази графа?

# 363
Имам регистрация в E-EСONT. Пратки, изпратени за мен от България се появяват в графата ПРАТКИ ЗА МЕН. Има ли някаква вероятност пратка от Китай до мен да се появи в тази графа?

Няма!

# 364
Благодаря!

# 365
  • Своге
Имам регистрация в E-EСONT. Пратки, изпратени за мен от България се появяват в графата ПРАТКИ ЗА МЕН. Има ли някаква вероятност пратка от Китай до мен/2300000....../ да се появи в тази графа?
Разбира се. В момента имам една, която вчера влезе в БГ и се вижда в електронния ми кабинет. Предната, която получих с този номер преди месец и половина също се виждаше там.

# 366
Благодаря!

# 367
Да, виждат се, моя е грешката, понеже съм с фирмен акаунт който ползвам, а в личния не съм влизал скоро, те пратките там излизат, не във фирмения. Извинявам се.

# 368
След 2 месеца Bluetooth мишка спря да работи. Има ли някакъв вид процедура и рекламация?
Редактирате си коментара. Само това.
Затова аз предпочитам важните неща да си ги купувам от България, където търговците са задължени да продават стоките си с 24м гаранция.

# 369
Затова аз предпочитам важните неща да си ги купувам от България, където търговците са задължени да продават стоките си с 24м гаранция.

Да, оставих реклама на продавача като коментар. Мишката я купих след повече от 57000 продажби и супер отзиви, но сега ще си стои като паметник вкъщи. То дали ще държи 2 месеца или 2 години за мен няма разлика, ако един продукт не работи безпроблемно 5 години: боклук.

# 370

Да, оставих реклама на продавача като коментар. Мишката я купих след повече от 57000 продажби и супер отзиви, но сега ще си стои като паметник вкъщи. То дали ще държи 2 месеца или 2 години за мен няма разлика, ако един продукт не работи безпроблемно 5 години: боклук.
не знам аз имам 5 от китай и 5те си рабоят. От т.н. продавачи купих една сменяха ми я 2 пъти и какво? Загубено време.

# 371
Здравейте, имате ли проблем при плащане към Али през Дск. (Не плащам за първи път, има средства)

# 372
  • Своге
Здравейте, имате ли проблем при плащане към Али през Дск. (Не плащам за първи път, има средства)
Вчера платих без проблем.

# 373
Благодаря, утре ще попитам е в банката.

# 374
  • България
Ще ми е интересно да разбера какво ще отговорят от банката.
На 16 съм платила с карта на ДСК без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт