Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 370
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Това няма общо с ОББ онлайн, това им е приложението, отделно насрочената дата за профилактика още не е настъпила. За тези профилактики получаваме и съобщения. Възможно е да са отблокирали плащанията след оплаквания на клиенти, казвам какво ми казаха от банката - и в клон, и от кол център. Същото е обяснено и на други клиенти.

# 346
  • Бургас
аз невярвам банка да спре услуги от които печели, по вероятно е някоя защита да е писнала и да е изключена системата временно

# 347
Здравейте, имам проблем и аз с плащанията чрез карта на Алианц. Излиза ми това съобщение.
Някой има ли проблем с тази банка?
Чудя се да се занимавам ли утре и да им се обаждам....

# 348
  • BG-DE
Това с плащанията е много странно🤔защо не пробвате да смените IP адреса и да пробвате пак. Може проблемът да е при китайците, аз не съм в Бг и правих плащания с карта на обб без проблем, а потребител в Бг не може, а това какво казват банковите служители не винаги е вярно 😊 Аз веднъж съм имала подобно съобщение когато ползвах някакъв купон 🤔

# 349
Пробвах от телефона през приложението, също през компа през два профила и през вариант инкогнито в браузъра също, ама всеки път една и съща грешка…..
Та не знам какво да правя, не ползвам революъ.

# 350
  • BG-DE
Ами пробвай да смениш IP адреса с VPN и ако и така не стане звънни утре в банката, а картата принципно 3D защита има ли, защото ако няма може в това да е проблема 🤔

# 351
Тези банки 24/7 нямат ли? Звъните там. На револют може да правят мизерии но на Пейпал не. Ще ги изядат с парцалите от Пейпал

# 352
Има 3Д защита, въвеждам си паролата и след това изписва грешката.
Е, вероятно има кол център, но утре през деня пак ще пробвам и ако не стане ще се обадя.

# 353
  • Бургас
един съвет - след грешка, чистете винаги кеша на браузера, защото там се запомня грешката и е възможно при нов опит да ви отвори запомнената страница с грешката

# 354
Току-що говорих с банката и казаха, че банката е блокирала търговеца Aliexpress и не знаят за какъв период от време.

# 355
  • Бургас
току що опитах с нещо евтино, плащането при мен мина

# 356
Защо в сайта на Алито тази пратка ми излиза,че е в моя град, а според тракинга през сайта е в Будапеща?!
UA445943133HU

# 357
Доколкото разбрах само Обб и Алианц са ограничили плащанията.
Другите не.

Както и да е, поръчах през карта на револют на един приятел.

# 358
Защо в сайта на Алито тази пратка ми излиза,че е в моя град, а според тракинга през сайта е в Будапеща?!
UA445943133HU
Кой е вторият сайт? Някой сайтове не хващат последният статус т.е. този дето започва с БГ. Скалата на алито е малко трудна за разчитане. Показва примерно митница и народа мисия аха софийската митница да ама не. Митницата на влизане в ЕС показва. Тя може да е някъде в Европа. Я Холандия я Унгария ...

# 359
Parcel нещо си,тука го бяха дали в линк ..някой може ли да провери от друго място къде е?

Общи условия

Активация на акаунт