Но нещо се съмнявам да има резултат и то в положителна насока 
Еми аз съм съгласна но според мен много бързо ще се забрави
и няма да му се обърне кой знае какво внимание...
Но нещо се съмнявам да има резултат и то в положителна насока 
и няма да му се обърне кой знае какво внимание...
... мисля, че го взимат когато качват родилката в стаята но пак багажа си е в същото помещение и пак не мисля, че има опасност... телефоните може да ги взимате със себе си ако сте със секцио и да помолите анистезиоложката да прави снимки когато извадят бебето... до сега не съм чула или видяла да откажат
Започвам пак отначало:
Носите ли си йод или нещо такова,въобще все неща от този род ме вълнуват.Също се притеснявам да не ми сменят бебата с на някоя друга
ама май много филми съм гледала 
Започвам пак отначало:
Носите ли си йод или нещо такова,въобще все неща от този род ме вълнуват.Също се притеснявам да не ми сменят бебата с на някоя друга
утре испита ми е за тия неща и направо си като даскалица
май това е по- твоя въпрос ако съм пропуснала нещо другите момичета да допълнят
Започвам пак отначало:
пестят водата че е скъпа. Като те качат в родилно сама си правиш тоалета както свариш. За къпане дума не може да става в тази мизерия. Ваксинациите им ги слагат, а за кувьозите незнам...... Йод не е нужно да си носиш ако си секцио. Това е общо взето ако има друго драскай тука.
. Леглата също са ужасни аз стоях там 1 седмица / малкия имаше жълтеница / после направо ме боля гърба. Тоалетната е под всякаква критика / поне топла вода имаше / . А и парното го пускат само вечер / икономии / За хлебарки поне в тази стая нямаше само една вечер видях една в тоалетната и оставих лампата цъкната постоянно и денем и нощем и нямаше хлебарки.