Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 617
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Аз лично го видях от пост на Красимира Хаджииванова, споделила е страница в Инстаграм и фейсбук. Казва се Кашмир Уелнес и спа хотел. За съжаление не успявам да споделя тук линковете.

# 271
  • Пловдив
https://www.facebook.com/kashmirwellnessandspahotel

Благодаря, намерих го.

# 272
Изглежда дооооста добре, браво, нека има и от това..

# 273
И ще е pet friendly.

# 274
Рекламата на тоя козел беше доста досадна. И явно Красимира много пари е взела, както и другите инстаграмки, влогъри и т.н. Тези 3D визуализации нищо не ми говорят, но от тях личи, че нищо не е останало от предишната интимна обстановка на Велина. Само дано не е ПДЧ по тавана, както с нерендосаните дъски в Арте. Освен това не знам защо обявяват цени в евро, като имат задължение да са в лева. Дано поне храната да е по-добра от преди.
След юни ще му дам един шанс с тийна. Ако до тогава не е станало ясно дали става или не става.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 18:56 от Fancy

# 275
  • Пловдив
Продават го в Букинг. Със закуска и вечеря. Мъката на дизайнера ми идва в повече. Неомутробарок. Кожите и те са ми в повече, добре, че не са добавили и камшици. Същите бълхарници на вътрешния басейн, като в Арте......Топилата ме хвърлят в потрес, но хамамът печели точка. Обстановката не предполага предишния профил на потребителя. Ще се пробва все пак.

# 276
Единствената реална снимка е във фейсбук на входа. Нито в Букинг, нито другаде все още има реални снимки. Всичко е визуализация на вътрешния дизайнер. Но и от тях се вижда, че нещата са зле. С евтинджос да се покаже лукс. Като в Арте. Едвам не си скъсах якето там на необработените ъгли на мебели.

# 277
  • Пловдив
То ясно се вижда, че не са реални снимки, но поне се придобива представа за стил, или по-скоро за липсата на стил. Не е моят влак, но поне веднъж ще се повозя заради 25-годишната традиция. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
926 лв за 2 нощувки....

# 279
# 280
Мдам. Мерси. Нямам никакво желание да отделя 500 лв. дори и само за една нощувка, дори и само за да усетя атмосферата на новото недоразумение. Всичко ми е ясно без дори да влизам във фоайето.
За тези пари ще си прекарам чудесно в гръцко.

# 281
  • Пловдив
За тези пари можеше да се постараят повече. Когато ремонтираха Велина през 2008 направиха наистина чудо с интериора и дизайна. Уцелиха много точно профила на клиентите. Сега.....сега, нищо не направиха. Остаряла концепция в интериора, натруфена обстановка и два пъти повече хора на същата площ. То, всъщност, вече няма площ. Само бетон и топила.......Бих платила тази цена, ако поне малко бяха запазили нещо зелено наоколо.

# 282
За тези пари можеше да се постараят повече. Когато ремонтираха Велина през 2008 направиха наистина чудо с интериора и дизайна. Уцелиха много точно профила на клиентите. Сега.....сега, нищо не направиха. Остаряла концепция в интериора, натруфена обстановка и два пъти повече хора на същата площ. То, всъщност, вече няма площ. Само бетон и топила.......Бих платила тази цена, ако поне малко бяха запазили нещо зелено наоколо.

Да, когато за пръв път посетих Велина, преди толкова години, точно интериорът ме привлече. И обмислянето дори и цвета на чашите за вода да бъде в синхрон с акцентния цвят. Някак предразполагаше да се отпуснеш активно.
Сега от визуализациите личи, че ще пляснат "модерните" ламинирани паркети и на тавана. И ще има от така противния ми скандинавски мъх. А за рогата и копитата дори няма нужда дума да се отваря.

Според мен изгубиха много от постоянните клиенти. Но ще видим. Може нови да им се появят. Които харесват подобна обстановка.

# 283
Аз не бих платила цената дори и само за да разгледам. Писах и на сайта на хотела, отговориха ми презрително, че гроздето било кисело и те и без това нямали места. При такова отношение към клиента нямам място там, още повече че подозирам нашествие на мутри и чалга певици, понеже главно този контингент може да даде такава цена поради наличие на финансови възможности и достатъчно снобизъм. Явно това е и таргетът на хотела, така че всичко е наред. Освен това ме и блокираха от страницата му във ФБ. БГ бизнес - класика.

# 284
Цитат
Аз не бих платила цената дори и само за да разгледам. Писах и на сайта на хотела, отговориха ми презрително, че гроздето било кисело и те и без това нямали места. При такова отношение към клиента нямам място там, още повече че подозирам нашествие на мутри и чалга певици, понеже главно този контингент може да даде такава цена поради наличие на финансови възможности и достатъчно снобизъм. Явно това е и таргетът на хотела, така че всичко е наред. Освен това ме и блокираха от страницата му във ФБ. БГ бизнес - класика.

Здравейте,

казвам се Анна Божкова и ще си позволява да Ви отговоря от името на Kashmir Wellness&Spa Hotel.

Следя винаги темите, защото те ни дават обратна връзка, която ние се стараем да вземем и приложим в нашата работа. Не съм си позволявала никога да пиша, защото истински вярвам, че всеки има различни усещания, разбирания за добра почивка. Просто винаги се опитваме да променим, това което е възможно, така, че гостите да се чувстват по-добре.
Реших да Ви пиша, защото извън субективните усещания е много важно да има истинност в написаните думи.
Конкретно бих искала да обърна внимание, че нито един човек не е блокиран от FB страницата на Kashmir Wellness&Spa Hotel. Нямаме такава практика, отворени сме да комуникираме с всеки. Затова Ви моля да не подавате информация, която не е коректна.
Истински вярвам, че нито един наш служител не би си позволил да Ви отговори по начина по който сте описали, затова Ви моля да ми изпратите screenshot, за да мога да взема нужните мерки, защото категорично това е неприемливо. Аз лично не намирам такъв коментар написан от наши колеги.

Още един път бих искала да благодаря на всички изказващи мнение и Ви пожелавам винаги прекрасни, зареждащи и позитивно прекарани почивки.

Общи условия

Активация на акаунт