Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 535
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
350 лв? Че по мои спомени и той е от категорията на Елбрус и Аура приблизително... 🤔

# 421
350 лв? Че по мои спомени и той е от категорията на Елбрус и Аура приблизително... 🤔
Е не, претенциите са му малко по-така....дворец е все пак Laughing Двойна лукс - 354. Апартамент над 600. Честито.

# 422
  • Пловдив
Тези цени не са сериозни за Велинград. Това за нощувка ли е? Всеки гледа да удари кьоравото и да компенсира загуби от клиенти с повишаване на цените. Ииии до кога така? Каквото и да ми предлага Кашмир, това, което чувствах на Велина, не може да го замести. Може да съм прекалено носталгична, емоционална и  излишно романтична, но аз се привързвам към местата, които ми носят положителни емоции и ме зареждат позитивно. Когато това липсва, тегля чертата, може да страдам, но забравям и продължавам!

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 21:48 от dazel

# 423
Извинявам се, ценовата категория на Двореца явно се е променила.🙄

# 424
От ноември 2022 г. цените в Двореца са променени, понеже в цената е включена и вечеря.
За мен това е хотелът, в който ходя компромисно откакто затвориха Велина.

Но с тази вечеря са на път да ме изгубят.
Ходим там основно извън летния сезон, заради външните басейни, топилата, спокойствието и разположението на хотела.
Във външните басейни на Двореца се поддържа температура около 32 градуса и през зимата.
Нещо, което във Велина го нямаше. Май само това не ми харесваше във Велина. Искаше ми се температурата на външния басейн през зимата да е с една идея по-висока.

# 425
Е не, претенциите са му малко по-така....дворец е все пак Laughing Двойна лукс - 354. Апартамент над 600. Честито.
Е, има и други нормални цени за Двореца и то на база НВ.

# 426
Фаталина, в Двореца има доста компромисни мансардни стаички без балкон, които не бих избрала за почивка, така че това не е вариант. Според мен е скъпо за това, което предлагат, преди седмица минах от там, сградата и отвън изглежда неподдържана, заради един парк и хубав басейн не може да преглътнеш някои други неща там. Това според мен де, да не ми скочи някой фен сега.

# 427
Фаталина, в Двореца има доста компромисни мансардни стаички без балкон, които не бих избрала за почивка, така че това не е вариант. Според мен е скъпо за това, което предлагат, преди седмица минах от там, сградата и отвън изглежда неподдържана, заради един парк и хубав басейн не може да преглътнеш някои други неща там. Това според мен де, да не ми скочи някой фен сега.
Хич даже не съм фен на хотела, а от доста години и на самия Велинград, но следя тема. Просто дадох пример за цени различни от тези, които се коментираха.

# 428
milittana, на мен също единствено ми харесва басейна. Толкова пъти съм посещавала Велинград, веднъж не съм погледнала цените на Двореца. Външния вид ме депресира направо Grinning

# 429
След като "случайно" при една разходка видях как хвърлят кофи с  дезифектант /беше нещо бяло като прах за пране/, не съм и помислила да стъпя там. Мъжът ми е с чувствителна кожа и веднага ги усеща и има проблем. Затова и не ползва басейните, пък нека се водят, че са с минерална вода. Единствено в Аурата има един малък външен, който виждаш как се пълни с топла вода 72 градуса и там седи за малко време.

# 430
Здравейте, може ли скорошни отзиви от хотел Аура, резервирала съм за това лято. Досега сме ходили няколко пъти в Рич, но там вече съотношението цена- качество не е както преди. Интересува ме най- вече чиста ли е водата в басейните и вкусна ли е храната, защото съм резервирала пакет със закуска, обяд и вечеря.

# 431
Здравейте! Изчетох темата, но така и не мога да избера. Юни месец искам да отидем с мъжът ми за един уикенд на спа във Велинград, без деца. Не държа на пълен лукс, ами на прилични условия, все пак не искам да ми резнат главата относно цените. От много време не сме ходили само двамата и искам да си починем качествено. Удобство ще е да има закуска, обяд и вечеря, както и вътрешен и външен минерален басейн и евентуално джакузи. Други неща като сауна, парна баня не ни вълнуват. Насочила съм се към следните хотели, като цени са горе долу еднакви мисля, всички са 3* - Елбрус, Аура, Камена и евентуално Бор който се води 4* (но в темата имаше лоши коментари). Кой бихте ми препоръчали? Никога не сме ходили във Велинград. Благодаря!
Елбрус има страхотни външни басейни, Бор не препоръчвам.

# 432
Поздрави от Двореца. Както винаги си прекарахме страхотно.
В събота наминахме да разгледаме новия Кашмир.
Хмммм, ако не знаех какво е било преди, щеше доста да ми хареса. (язък ми за хейта)
Не, че и сега не ми хареса, де. Най-много се зарадвах на външния басейн. Станал е чудесен. Предходното нещо си беше за ремонт отвсякъде.
Ами козите не ме дразнят, но и аз не обръщам внимание на подобни неща.
Някой беше питал назад къде са топилата. Направили са ги на много хубаво място сред боровете, над полянката, която е към вътрешния басейн.
Спа-то също е много хубаво. Вътрешният басейн също е променен към по-добро.
А, да. Запазили са все пак едно единствено нещо: чешмичката. Sweat Smile
Ние нямаме малки деца, така, че със сигурност ще му дадем шанс, но чак през зимата. Искам да усетя атмосферата и отношението на персонала. Но за тези пари, наистина предпочитам да отскачам до Гърция, каквито са ми и плановете за лятото.
Снимки обаче нямам.

Минахме и през Санте. Сори, но това пък съвсем не е моето.
Не бях виждала Инфинити. Разположението много ми хареса. Явно го разширяват, защото имаше 5-6 къщи в строеж, които най-вероятно ще са част от комплекса.

# 433
  • Пловдив
А панорамният басейн къде е? Защо, защо не запазиха броя на стаите, а ми ги удвоиха? Но пък, като се замисля, препълнен този хотел едва ли ще го видим.....Да, достатъчно снобско е, но и достатъчно скъпо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
На мен ми идва в повече темата кози. Моя позната беше качила снимка. Ми то картини кози, кожи, рога. Но всеки с вкуса си.

Общи условия

Активация на акаунт