Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Нов 5* до Казанлък - Kings’ Valley Medical & Spa Hotel - някой да го е посетил вече?

# 181
Нерде Велинград, нерде Казанлък.

# 182
Нов 5* до Казанлък - Kings’ Valley Medical & Spa Hotel - някой да го е посетил вече?
В една група за почивки във Фейсбук е един от най-оплюваните хотели.

# 183
Я кажете, толкова ли е зле наистина Селект?

Това е най-ужасното място, за което към си давала парите!
Впрочем факта, че нямаше лампа в стаята, попречи да видя неизпраното петно кръв върху чаршафите и да си тръгна веднага. Даже не ми се коментира за този псевдо хотел.

# 184
Я кажете, толкова ли е зле наистина Селект?

Това е най-ужасното място, за което към си давала парите!
Впрочем факта, че нямаше лампа в стаята, попречи да видя неизпраното петно кръв върху чаршафите и да си тръгна веднага. Даже не ми се коментира за този псевдо хотел.

Честно - мислих, че само в нашата стая е нямало лампа Laughing аз петна не успях да видя, но видяхме по пердетата мухлясало. Никъде не съм прочела хубав отзив за този хотел, но СЛЕД като вече го бяхме посетили се сетих да чета.
А някой, който скоро се е върнал от Акватоник, може ли да сподели как са басейните, водата как е - чиста и топла ли е?

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 20:30 от шанън лий

# 185
Това звучи мн интерсно.
Казанлък ми е любим.

# 186
Предложете хотел с топъл и чист вътрешен басейн и прилично спа. Иска ми се да се вместим в 200 лв на нощ за двама възрастни, едно дете и един младеж на 14.

# 187
Предложете хотел с топъл и чист вътрешен басейн и прилично спа. Иска ми се да се вместим в 200 лв на нощ за двама възрастни, едно дете и един младеж на 14.

Няма такова чудо. Търсих за м. октомври и аз подобни условия, но под 270 лв. не намерих. Може нещо да се намери, но с хиляди компромиси. Реално сте 3 възрастни и 1 дете.

# 188
В Двореца вече е включена и вечерята към престоя.
Не можеш да резервираш стая само със закуска. Пфу!

Някой с мнение за вечерята?

# 189
Споделям впечатления от 4 дни в Акватоник: двама възрастни с две деца на по 7г и 4г платихме по 262лв с вечеря и закуска, стаята беше с едно голямо двойно легло и едно кресло, което се разтягаше и беше много удобно, двете ни деца спяха там и не са се оплакали грам. Имаше халати и за децата, дори за момиченцето ни имаше детско халатче зайче. Сменяха се всеки ден халатите. Храната беше в изобилие, вкусна, и когато и да слезнеш за закуска или вечеря имаше храна. Водата в басейните - топла. В стаите - топло. Имаше детски аниматор специално за ваканцията на децата. Изключително сме доволни.

# 190
И аз търся нещо прилично до 200 лв. за двама плюс дете на 9.

# 191
Инфинити или Гранд хотел Велинград бихте ли ми препоръчали( само в Инфинити сме били).

# 192
Инфинити или Гранд хотел Велинград бихте ли ми препоръчали( само в Инфинити сме били).
[/quot
гранд

# 193

И аз съм за Гранд

# 194
  • Пловдив
На 15 .02 заминаваме за Инфинити и ,ако не ви е късно ще дам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт